Yunusm123 canım aşırı sol arka taraftan sol kasığa doğru sancı girdi karnım aşırı taş kesildi kasıldım aşırı belim sırtım komple ağrıyordu midem aşırı yanıyordu oda bulantı yapıyordu bu bel sırt karın her yer öyle huzursuzdu ki yatsam olmuyor yürüsem olmuyordu en sonunda sol taraf arkadan öne felaket oldu yerleri yumrukluyordum kesin erken Doğum sancısı girdi derken doktora girdim çatı muayenesinde doktorun eline süt kesiği gibi iltihap geldi enfeksiyon denildi idrar kültürü alıp bakıldı enfeksiyon çıktı ama bel ağrısı sırt ağrısı bir de göğüs kafesinden baskı vardı onu diyince şüpheyle ultrason da böbreklere acilde bir bakıldı sol 12 mm sağ 18 mm büyüme çıktı enfeksiyon böbreklerden dolayı temizlenmiyormuş idrar filan arınmıyormuş enfeksiyon da ilerliyormuş idrar arınmayınca antibiyotik çok içmiştim ama ne kadar içersem içeyim boşunaymış stend takılacak denildi... ancak o zaman enfeksiyon idrar normale dönermiş bebişin de erken doğmasına sebep pluyormuş asıl amaç onu da engellemek eğer müdahale edilmezse doğumdan sonra böbreğini kaydedebilirsin dedi tam sıkıntı :(