RumeysaNur34 Arada kasıklarımda ağrılar oluyor bazen uzanıp dinleniyorum ama ayağa kalkınca kasıklarım ağrıyor bebek sertleşinc veya hareket edince özellikle normal değil mi
Fatmalevent RumeysaNur34 ilk gebeligimbe benimde çok oluyordu hastanede kontrolde söylemiştim normal demişti ama serum takmislardi nstde ağrım çıkmıştı doğuma kadar devam etti
RumeysaNur34 Fatmalevent normalde de çok hareketli ama bugün biraz daha fazla hareketleri çok canımı yakmazdı bugün kasıkta daha çok hissediyorum pozisyon falan mı değiştirdi acaba
Fatmalevent RumeysaNur34 olabilir bu bak bu aylarda dönüyorlar yinede bı hastaneye git istersen çoksa ağrın serum yapıyorlar söyleyince
Kayarozlem8023 RumeysaNur34 mutlaka doktorunuza haber verin imkanınız var ise gidin erken doğum belirtisi vs olabilir önlem amaçlı gidin mutlaka
RumeysaNur34 Fatmalevent öyle aman aman bir ağrı yok ama öncekiler gibide değil bugün dediğim gibi normale göre daha hareketli ve kasıkta hissediyorum oynayınca arada duruyor sonra yine oynuyor ben dediğiniz gibi yapayım en iyisi
RumeysaNur34 Kayarozlem8023 öylemi ya Allah korusun 😔 Perşembe günü kontrolüm vardı onu bekliyordum bende başka bir doktora mı görünsem
Kayarozlem8023 RumeysaNur34 direk doktorunu bilgilendir bence o ne ysoamn gerektiğini söyler zaten sana
RumeysaNur34 Kayarozlem8023 doktorum yeni değiştirdim canım perşembe günü ilk kontrolüme gidecektim erkene aldım randevuyu yarın gideceğim ağrım biraz geçince gidemedim yarın gidiyorum ama
Kayarozlem8023 RumeysaNur34 amin canım sağ salim zamanın da alabilsin her anne kucağına bebeğini inşallah