Ozlem_________ Mardin devlet Hastanesi’nde onerebileceginiz doktor varmı kizlar özellikle sezeryan için ?
Aybarsinannesi-1 Ozlem_________ cerrahisi nasıldır bilmem ama devlette üç hekime gittim Gökhan Gülyaşarı öneririm
Ozlem_________ Benimde ikinci sezeryanim olcak ilki erken doğdu mem arjende yaptım ama fiyatlar uçuşuyor hamileliğimde riskli perinatoloji doktorum özel devlet hiçbir farkı yok devlette yaptır dedi de kime gideceğimi bilmiyorum burdan da kimse fikir vermiyor
gulumse0611 Ozlem_________ devlet temiz mi acaba bn ilk spinalde hissettim şimdi çok korkuyorum ondan önemsiyorum anestrzi uzmanı da çok önemli genelden de korkupyrm siz nasl oldnuz spinal mi
Ozlem_________ gulumse0611 nasıl hissettiniz bnm bı ağrım sızım olmadı hiç şikayetim de olmadı hatirlamiyorum gayet memnun kaldım mem arjenden
gulumse0611 Ozlem_________ yani hepsini hissettim neşterin her kat vurulşunu hepsini hissettim bırakın istemiyorum dedim sürekli sonra zaten sakinleştirici yaptılar
gulumse0611 Ozlem_________ ilkte hissetmedysenz öyle olur yine korkmayın 🙏🏻 Bn yine aynı şeyleri yaşanaktan çok korkuyorum