Miaa Bu ay ovulasyonya takip ettim, 6 gün 5 ve 3 gün kala ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama hepsi negatif cıktı, daha sonradan pozitif gören varmıdır acaba umudumu kaybetmeliyim hala bir umutmu demeliyim 🙃
esmer3 Miaa bata 5 gün kala idrar negatif kan pozitifti benim idrarda geç görülüyor zaten hormon önce kana karışıyor
Simayss Miaa 5 gün kala negatifken 4 gün kala pozitif çıktı bir gün bile farkedebiliyor.Allah gönlünüze göre versin
esmer3 Miaa valla ben de hiççç çıkmadı adetim geciktiği hafta da idrarda çıkmadı hatıra kalsın diye idrar testi yapıyordum. 5 haftalıkkken idrarda pozitife döndü
Miaa @esmer3 ya gerçekten mi 😍 şuan umudum tekrar canlandı teşekkürler, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalıksınız şuan
anonimgelin 10 kaset test 1 kan yaptım negatif çıktı sonra tekrar kan verdim belirtilerim artınca beta 108 çıktı geç döllenme
Miaa @anonimgelin benimde aynı olur insallah 7 ayda 100ün üzerinde test yapmışımdır heralde daha pozitifi gördüğüm olmadı 😒
Burcubuket Ben 6 gün kala erken gebelik yaptım cıkmadı 2 gün geçti normal testte sikik cıktı ama hemen gidip kan verdim orda cıktı