Kbrakrc Tughanalpinannesii_ ben prego Quattro vip travel bebek arabasını almayı düşünüyorum ama şu an ki fiyatı 3300 TL geçenlerde indirim ile 2700e düşmüştü yine düşerse öyle almayı düşünüyorum hem hafif hem de tutma yeri 360 dönebiliyor puseti vs kaldırıp yerini değişmeye gerek yok ben genelde tek başıma olacağım için kullanışlı geldi bakalım
asyaninanneyim Tughanalpinannesii_ alamıcaz da bu gidişle canım daha beşik yatak almadım. Bebek arabasınu dogum sonrası düşünüyorum şart mı hemen almak 1-2 ay sonra alsak
Tughanalpinannesii_ asyaninanneyim yani bebek arabasindan çok puset gerekli çünkü hastane bebeği vermiyormus taburcu etmiyor taşıma gereci yoksa
Tughanalpinannesii_ asyaninanneyim ama travel olanlar zaten pusetle birlikte satılıyor daha mantıklı gibi. Hastane vs gittin diyelim ki puseti hep elinde taşımak yorucu olabliir araba olunca ona takip sürebilirsin
Tughanalpinannesii_ asyaninanneyim heee aldınız mı o zaman bebek arabasını kabin sistem alın bence daha büyüyünce kullanırsınız
Tughanalpinannesii_ https://www.babymall.com.tr/sunny-baby-sunny-baby-9021-ryan-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-p-31787″ Nasıl sizce bu kullanan var mı