asil58 Esra-57 bazen bir yere toplaniyor sanki karnim yirtilacak gibi..ben kasilmami acaba dedim nst ye girdim sancida cikmadi 28lerde falan cikti
asil58 marbling10 kacinci haftadasiniz..bende calisiyrm dogumdan snraya izin aktarilsin diye 3 haftadir calisiyrm kaldi 1 bucuk hafta Allah yardimcimiz olsun :)) sag saglim gelsin bebisler imiz insallahhhh;))
asil58 Ozgrrr akinti bende de cogaldi bazen afedersin lappp diye düşüyor bir ara enfeksiyon vardi doktorum ilac verdi iyi geldi sanirim son idrar testinde o da kayboldu ama akintim bitmedi
asil58 Asyaveannesi36 son zamanda aman yormayalim kendimizi yaa..bende yapabildigim kadarini yapiyorum gerisini birakiyrm napayimm
asil58 @“ecemsmom”#p19115575bitti bittii az kaldi diyin agrilarda gece donmelerinde ben oyle yapiyorum az kaldi kuzum dayancaz :)))) ki seninki daha da az kalmis :))) sanki sonradan bu hamilelik gunlerimizi ozleriz gibime geliyor :)))))
aanemon-6 Bende 35 haftalığım 1 haftadır uykular haram ağrıdan uyurken inliyorum artık uykuda 1 saat var yok oturup kalkarken rahim ağrısı çekiyorum çok zorluyor artık beni bide 3,5 yaşında oğlum var dinlenme fırsatıda geçmiyor elime
asil58 aanemon-6 o da ilgi bekliyor napsinn :) yuzduk yüzdük kuyruguna geldik sag saglim saglikla dogsun bebislerimiz insallahhhh;)
asil58 ayseegell yaymadan süt iciyorum mide yanmasini aliyor biraz rahatliyorm yaa..ohh masallah hareketli olsun..bitmis insallah az kalmis az daha sabr;)))
Mubahkorkmaz Merhaba arkadaşlar bizde 34+6 haftalık olduk bebeğim erken gelicek doktorum igne ile durduruyor ama bakalım hayırlısı olsun 🙄
asil58 marbling10 ayy cok heyecanliiii :)) hazirliklari tamamladin mi :) ben hala tamamlayamadim aliyorum bisey daha eksik bisey daha eksik :((