Ozlemdiril RumeysaNur34 en ucuz bebek marketten aldım kıyafet vs çok iyi geldı yine instegram bebedaydn corap elbise vs ve puset örtüsünü 33 tlden çif kat ponponlu müslin örtü aldm 40 tl çok güzel ptt ile 3,4 günde geldı Bebek ayak izi aldım oglumda 2 yıl once toptan magazam24 çok güzeldi sımdık kızma yine aldım yine çok güzel geldı pembe aldm ☺️
Neslihan3866 Aycicekliiblog adelsuslemeve den yaptırdım, 50 tane cam kavanozda mum yaptirdim, çok memnun kaldım fiyatina göre. Küçük minik ama.guzel
Aycicekliiblog Gulserin_elisleri sayfasından amigurumi emzik zinciri dişlik ve oyuncak yaptırdım memnunum 🥰
Ozlemdiril Ayse476 bebeday yazın instegrama orda ponponlu olan pembe hayvan desenli zaten sayfa fazlasıyla paylaşmış ürünlerini aynısı var buraya fotograf atmayı bilmiyorum inannın bilsem atardm
Ozlemdiril Ayse476 https://www.hizliresim.com/5h4vh5f oldumu bilmiyorum müslin örtü hayvan desenli olan çok hoş geldi baya ürün aldm 100 tl ödedim
Feyza-nur RumeysaNur34 instagram da bebefendi diye bir site var aynı ürünleri göndermiyor oyalıyor memnun kalmadım
RumeysaNur34 Feyza-nur yaa halbuki ne kadar memnuniyet mesajları atmışlar demek kendileri falan yazmış
Zeynepmasal aysenurkp canim ben dila cikolatan yaptirdim iletisimleri falan gayet ii tadina bakmadik henuz ama baskisini falan begendim istedigin baski da yapiliyor 1gun sonra kargoya da verildi ciceksepeti trendyol instegramda da var bak istersen😊
Sibelcem1823 Zeynepmasal Bende dila çikolata dan isme ozel.yaptirdim tadida cok guzeldi 100 adet madlen pelit valonia cikolata 147 tl idi
Deletedmom_33 RumeysaNur34 Amugurimi zürafa model emzik zinciri ve çıngırak yaptırdım Instagram’da cansunn_el_emekleri cuma siparişi verdim pazartesi kargoya verildi. Ürün bu 😇
B1983 Hepsiburadadan besik almayi düşünüyorum fikir verecek olan varmi birde hastane çıkışı nerden aldınız
Zeynepmasal B1983 n11 den cogu seyimi aldim kupon falan oluyor genelde orada eger doguma zamanin varsa alisveris sitelerinde kuponlari takip et cnm
Gokyuzum1 B1983 anne yani beşik aldım ben 1000tlye almıştık şuan 1200tl olmuş maalesef, bu arada ürün güzel ve sağlam geldi kurduk eksik parça vs yoktu
Ssss123 B1983 ben de 25 haftalık hamileyim kasım başı baktıgım beşikler bu ay fiyat olarak çok arttı ben de yılbaşından sonraya kalmamak için hepsi buradadan kanz anne yanı verdim iç yatagıda yataş marka gitti gittiyordan verdim
Zeynepmasal B1983 anladim canim ona birsey diyemicem cunku fiyatlar cok oynak ben 2hafta once portatif besik aldim 275 liraya simdi olmus 475 o nedenle birwey diyemiyorum
Momandchildren RumeysaNur34 ben Kendim icin aldiklarimi Yazayim Hamilelik donemi ve hastane sorasi ,Sadece trendyol kullandim ,Pijama takimlarim Hays Marka asiri asiri memnun kaldim,Anne bebek cantasi Chicco,Bebek icin aldigim kiyafetler carters,sutyen ve s Kom
Tughanalpinannesii_ Kızlar bu bebek arabasi nasıl sizce kullanan var mı https://www.babymall.com.tr/sunny-baby-sunny-baby-9021-ryan-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-p-31787
Yeniannee25 Tughanalpinannesii_ Ben aldım dün geldi kurdum yalnız benimki icon olafak geçiyor sunny baby icon travel hemen hemen aynı. Ben çok beğendim alüminyum değil demir malzeme kullanılmış sağlamlığı ve tek tuşla açılıp kapanmasını çok beğendim
annembabam RumeysaNur34 trendyol tunnel medikalden yaptığım alışverişte asla memnun kalmadım. Ürün bazlı sorun yok . Sorun ;satıcı zihniyeti temelli . Vergi kaçırıyorlar . 15 kasımda aldığım ürünün e faturasını ya da basılı faturasını tarafıma ulaştırmadılar . Cimerden tutun da , trendyola dek her yere şikayet ettim , vergi ödememek icin bu yola başvurduklarını anlattım . Satıcı çeşitli bahanelerle oyalasa da bugün istediğimi aldım , o fatura kesildi ve bana geldi . Kupon tanımlayalım gibi susturucu teklifler de yapılsa da kabul etmedim . 🦹♀️🦹♀️