Tutkuuuyldrm Benim ilk hamileliğim 30. Haftadayız ve hangi bebek bezi almam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok. Kullananlar yada deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevirim.__
yasemiinorhn Tutkuuuyldrm bende çoğu insanın memnuniyetine göre aldım sleepy aldım valla hemde Bi sürü 🤷🏻♀️😂 inşallah bebişimin poposu kabul eder o kadar bez boşuna gitmez 🤭
3mlek2bebkannesi Tutkuuuyldrm vallahi o kadar bez denedik sleepy en begendiğim halen onu kullanıyorum şimdi minigimede alıcam doğum zamanı
hulya-13 Tutkuuuyldrm ilk bebeğimi sleepy ile büyüttüm tek kelimeyle sleepy diyorum. Şimdi ikinci geliyor aynı şekilde devam
Tutkuuuyldrm 3mlek2bebkannesi teşekkür ederim 🙏🏻 bende prima ve sleepe arasındayım. Bakalım hangisi çok çıkıcak
Rueemeysa Tutkuuuyldrm bende Molfix aldım sleepye göre şikayeti daha azdı slepy de sızdırma sıkıntısıyla alakalı çok şey duydum Prima almak istiyordum ama çok pahalı maalesef slepy ve Molfix arasında kalmıştım yapılan yorumlara söylenenlere göre Molfix aldım bakıcaz artık bebeğim doğduğunda
cahillesohbetikestim Rueemeysa bana da yengem hediye getirmiş molfix bir paket boşa gitsin istemedim deneyip duruma göre değiştiricem inşallah iyi gelir bebişlerin popoşlarına 🤲🥰
Poyrazin_annesi Bnde arkadaslarımın önerılerıyle sleepy aldm hatta evde test ettm 😂 1 bardak su döktüm hemen emdi sızdırma ve ıslaklık olmadı. Olurda bebegıme pişik yaparsa ılk önce bezı degıstırmek yerıne kremını degıstrcem
MinnieMouse Tutkuuuyldrm her popo farkli bez ister 🤣🤣 yenidogan icin alerji ve pisik yapmama garantisi prima premium care ve molfix hipoalerjenik beyaz paket. Prima pahali ama. Molfix yeni cikan mavi paketler de cok guzel ben cok begenerek kullaniyorum. Baby turco dogadan ve sleepy normali de bionaturali de bizde alerji sizma tasma yapti hep. Defalarca sans verdim ama maalesef.
Seyma_ck Tutkuuuyldrm ben de 17.haftadayım daha erken ama etrafımda kullanan herkese sordum tek tek cevap sleepy şimdilik sleepy de karar kıldım.Çünkü kız kardeşim Prima premium care kullandı ve yeğenime o bile pişik yaptı güya en garantili bez demekki bezle değil ciltle alakalı