Gizemtataroglu Suleblbll 6. Haftada başladı 15 haftalık hamileyim hala var hatta bazen ilk zamanlardan daha da çok bulanıyor 😔yakında bitecek diye umut ediyorum
Raniredd Haftada başladı hemde korkunç şekilde hem koku hassasiyeti hem bulantı hiçbirşey yiyemiyorum doğru düzgün bir de progestan kullanıyorum sabah akşam 🥲🥲🥲
Raniredd Eka110417 dışardan birşey yok ama ilk ultrasonda kanama gördü doktor bi çok gebede olabiliyor rahim bunu dış materyal olarak tanıyabiliyor kasılıp atmaya çalışıyor dedi kasılmaması ve tutunması İçin progestan verdi sabah akşam 🤗
4cocuk_annesi Suleblbll benim 4. Gebeliğim sadece 2. Gebelikte ćok hassastim 3. ve suanki 4. gebeligim hiç anlamadim suan 32 haftaligim normal geçiyor
4cocuk_annesi Suleblbll hiç olmadi suan 32. Haftamdayim 4. Gebeliğim aserme de yok normal bir sekilde geçiyor
Eka110417 Raniredd çok geçmiş olsun. Bende sancılardan dolayı sadece akiam kullanıyorum. Ama progestanda bulantı yapabiliyor siz sabah akşam alıyorsanız o da etki edebilr
elisammmm Suleblbll 4+5 te başladı şu an 6+2 haftalık olduk şiddetlenerek devam ediyor serum alıyorum öyle bir nebze olsun rahatlıyorum 🤦♀️