SemraErkann Kızlar balık yemiştim akşam 31 haftalığım belim çok agrıyor magnezyum içmem gerek ama sakıncası olur mu sizce ya aklıma takılıyor?
Deletedmom15257 SemraErkann cnm ne olabilir ki.. ilaç sonuçta nasıl yan etkisi olabilir korkma iç ilacını aksatma
bbestw SemraErkann ne gibi bir riski var ki neden korktunuz? Ben yemegimi yer yemez içiyorum magnezyumu doktorumda yemekle beraber ya da hemen sonra demişti
SemraErkann Merrcimek sen ne zman içtin canım hemen mi yedikten sonra ilaç içmek riskliymiş ya o yüzden takıldım ve bel agrısı cekiyorum feci halde 🤦🏻♀️😢
Merrcimek SemraErkann Magnezyumu gece iç demişti dr bana demir ilacımı da gece içiyorum. 8 gb yedim 12 gb de magnezyumu içtim. Sanmıyorum ama ya birbirini etkileyeceğini çünkü dr a demir ilacımla etkilenir mi dedim. Yok bişey olmaz dedi
bbestw SemraErkann korktum şimdi 4. Ayımdan beri magnezyumu içiyorum arastırayım bir ptesi de randevum var sorucam
Merrcimek SemraErkann Ne riski varmış. Bak şimdi gece gece zaten az takıntım vardı bu da eklendi 😂 Ben de bakayım bi internete canım
SemraErkann bbestw ay bilmem ki süt bile içemedim canım internette hangi sayfaya baktıysam balık yedikten sonra 8 saat sonra süt yoğurt yiyip iciniz diyor balık yemeyeceğim kesin artık 🤦🏻♀️
bbestw SemraErkann ya sütle yoğurt bende yemiyorum balıktan sonra hatta o gün kesnlkle agzıma sürmüyorum ama magnezyumun içinde ne var acaba 🤷♀️
mucizem61 daha dün balık yedim üstüne magnezyum ilacını ictim hiç biseyde olmadi o senin dediğin ilaçla zararlı olan bayat balıkla ağrı kesici hap içmek benim bildiğim cnm bisey olmuyor
Merrcimek mucizem61 Benim balığa alerjim var. Baş ağrısı yapıyor her balık değil ama büyük balıklar genelde yapıyor. Ağrı kesici de içiyorum ama henüz bişey olmadı. Zehirlenme gb bişey mi oluyormuş canım
SemraErkann bbestw belki de bir şey yoktur ama evham yapıyorumdur bilmem ki içmeyeceğim galiba bugün 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Merrcimek mucizem61 Bunu ilk defa duydum 😳 Bu arada internette baktım ama balıkla magnezyum beraber içilmez diye bişey bulamadım. Balıkta da magnezyum varmış ama onu okudum