Tugce-32 Kızlar merhaba 11+4 haftalık gebeyim bugün kontrol oldu. Miyom oluşmuş yeni yoktu önceden. Bebeğin gelişimi sağlığı iyiymiş ama çok korktum ilk kez böyle birşey oldu. Sizde de olan var mı sonrası nasıl ilerliyor. Yardımcı olur musunuz
Minik1Civciv Tugce-32 merhaba iyi günler 12+5 im bende bugün öğrendim miyomum olduğunu çok üzüldüm ama bebeğe yakın değil uzakta büyür mü bilmiyorum doktor şu an tehlikeli bi durum değil dedi ama netten baktım düşük riski erken doğum ve normal doğumu engelliyormuş 🥲
saglikciaanne Korkmayın sezeryan olursa dogumunuz ameliyat sırasında onuda alıyorlar. Kadınların çoğunda mevcut
Minik1Civciv saglikciaanne merhaba peki miyom oldu mu normal doğum yapamıyor musun benim ki rahmin dışındaymış yapamaz mıyık normal doğum
saglikciaanne Minik1Civciv merhaba. Yapabilirsiniz ama sezeryan olunca miyomuda alıyorlar miyomun alınması daha iyidir her zaman büyüme olmaz ileride kötüye dönme ihtimali olmaz böyle düşünün 😇
Minik1Civciv saglikciaanne bakalım kendi kendine kaybolma durumu da varmış gidişata göre bakacağız hakkımda hayırlısı olsun