Tubmavi Sevgi-K benim daha var o zamana ama genelde Üniversitede yaptırıyorlar çok memnun olan yok. Ya da özelde 530 liraya Gürcan Türkyılmaz yapıyor.
Ipekgulll Sevgi-K devlette yaptım ama hiç memnun kalmadım gitmesem daha iyidi aklımda bir sürü soru işareti kaldı imkanınız varsa Gürcan beye gidin
Tubmavi Benim iki hafta sonra 12 hafta. İkili tarama yaptırmada kararsızım yaptıranlar nereye yaptırdı acaba
Fatmabytr Tubmavi ben yaptırdım Kasım turanda ama yaptirmasaydim keşke diyorum bilemedim çok gerek yokmuş sanki yine siz bilirsiniz detaylı ultrason çok daha iyi
Tubmavi Sybabyss bildiğim kadarıyla detaylıya gittiğin zaman muayene ücret ödemiyorsun ama önceden söyle doktora ona gör işlem açılsın ben de Gürcan beye yeni başlıcam.
MelekAlyaM Van da sadece iki perintolog var Mehmet kalo perintolog değil raporda vermiyor ben Gürcan beye gittim sadece 530 TL verdim muayene ücreti vermedim ekstra baya ilgilendi 40 dk sürdü muaynesi
Nurrsenaaa Bende 21.haftamdaym. Ama 530 verip gürcan beye gitmeye gerek yok. Tuğba hanımın özel muayenesine gidiyorum zatenn
Fatmabytr Tubmavi bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar cihazdan sizden kan alıyorlar içinize sinmezse özelde hemen yaptirirsiniz zaten