Gamzecem Bugün doktor randevusu vardı ultrason ile baktı ve baya kalınlaşmış dedi hadi hayırlısı inşallah dedi ve beta istedi şimdi kan verdim 3 saat sonra cikicakmis sonuç 🙏🙏🙏😍
minipanda Gamzecem regle yakında kalınlaşıyor malesef bende ümitlenmiştim ne ümitlen ne de üzül hayırlısı olsun
B-Y94 Gamzecem hadi inşallah yavrum Rabbim gönlüne göre versin hayırlusıyla kuvağına almayı nasip etsin merak ederim habrr ver 🥰💜
Zeyna27 Gamzecem hayırlısı olsun canım benim bende ilk gittiğimde kese yoktu rahim güzel kalınlaşmış dedi 1 hafta sonra gittiğimde miniciktü kese haftaya kalp atışı İÇİN gideceğim ❤️
Gamzecem Zeyna27 Yaaa çok minnak 😍 rabbim hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 şuan beklemek bile çok heyecanlı bakalim
Zeyna27 Gamzecem aynen öyle hep bebeğimi görmeye gitmek istiyorum zaman geçmiyor sanki 🤲 Rabbim ikimize kucağımıza almayı nasip etsin ve bekleyen isteyen herkes nasip etsin
Gamzecem Zeyna27 amin kuzum 🥰🙏 benimde son yarım saat zaman geçmiyor resmen ama umudum yok regli olucakmis gibi ağrılarım var ara ara reglime de 3 gün var çünkü
Zeyna27 Gamzecem bende regl oluyorum sanmıştım aha geldi anne demiştim lavaboya giderdim bişey yoktu 6+3 deyim daha var devam edecek gibi de duruyor arada bi inanamıyorsunuz ve regl olacak hissi geliyor
Gamzecem Yaaaaa Allahim duydu sesimizi çok şükür beta sonucu 10.17 çıktı 3 gün sonra tekrar beta baktircam 🥰🥰🥰🥰🙏