Elif291021 Kizlar merhaba benim ilk gebeliğim 10 haftalık şu an haftaya ikili test felan var sizce yaptırmalı mıyım aslında yaptırmak istemiyorum ama insan bı tereddütte kalıyor fikir verir misiniz ?
melekkizim_00 Elif291021 bende istemiyordum ama sonrasında detaylıda falan allahım korusun bişey çıkarsa onuda göz önünde bulunduruyorlar, yaptırdım
B-Y94 Elif291021 canım yaptrmanda bir sakıncası yok nicin karşısın ki sadece bir kan tahlili bide ultrasonda ense kalınlığı ve boyuna baklıyor bu kadar 🥰😂
ozgese-s Elif291021 Senin kararın canım ben yaptırmasam hamileliğim boyunca kendimi yiyip dururdum ☺️ Ama kesin tanı değil bana riskli gruptasın dediler 15 gün zehir oldu bana fetal dna testi yaptırdım şükür temiz geldi ☺️
bktshn Bana herkes yaptır demişti ama ben yaptırmamıştım doktor sordu neden yaptırmadın diye istemedim demiştim detaylı yaptırmıştım sadece çok şükür bi sorun çıkmadı 🙏🏻
Elif291021 Çevremde yaptiran çoğu kişiye söyledikleri şeyler sadece onları tedirgin etmiş Hamilelikleri boyunca sıkıntı yaşadıkları için tereddüte düşüyorum
Withbaby Ben yaptırdım 2li test detaylı us tetanoz aşısı şimdide şeker yüklemesi yaptıracağım içim rahat ediyor en azından