Rabiaasell Kizlar ne olun yardım grip oldum atlattım ama burun tikanikligim bı türlü geçmedi artık uykuyu unuttum geceler benim için çok kötü hale geldi doktorada gittim bişey yapmadılar napmam lazım 😰
busra5501 Rabiaasell canım şoktan burun açıcı burun bandı al. Çok işe yarıyor. Aynı zamanda c vitamini takviyesi al eczaneden. Bol su ve bol meyve ye. Güzel beslen ve bolca uzan geçiyor bir hafta içinde. Sonra öksürüğe çeviriyor o zamanda ıhlamur elma ayva kaynat iç geçmiş olsun Baska bişi yok yapacak
MeyraRana Rabiaasell bendede öyle 1 ay oldu gripi atlatalı ama hala geniz akıntım olur boğazım tıkanır iki günde bi burnum tıkanıyor doktor hani yapabilcğm bişi yok diyor gebelikte herşeyimiz kısıtlı olduğu için ilaçlarda felan mecbur idare ediyrz
esballi Bende aynı dertten muzdaribim. Grip geçmedi burnum tıkalı nefes alamadıkca şiddetli baş ağrısı yapıyor gözüme kadar vuruyor agrısı. Sıcak su buharına tuttum bana mısın demiyor. Çok daraldım 😩
Rabiaasell esballi aynen canm valla artık delirmek üzereyim hamilelik artı grip çekilmez hala geldi doğumdan korkarken bide grip çıktı napicam bilmiyorum 😰