Umay34 MERHABA ZORUNLU SEZERYAN HANGİ DURUMLARDA GERÇEKLEŞİR BEBEK KİLOSU 4 VE UZERI OLMASI ETKİ EDER Mİ ? VS VS.
Aycaaa571 Umay34 kordon dolanması, 4 kilo ve üzeri doğan bebekler, suyun bitmesi, prematüre doğan bebekler, 40 haftanın üzerinde olması, bebeğin kakasını yutması gibi durumlar
tugbadugan0000 Umay34 benim bebeğim dogum pozisyonundaydı ama kafası kanalda degildi zorunlu sezeryan oldu
Evrim1906 Umay34 bebeğin kilosu ve çatı genişliğin önemli canım bebek 3 kilo bile olsa çatı müsait değilse sezeryan olursun yada bebekte sen de Bi problem olduğu zaman sezeryan yaparlar benim bebeğim 2700 doğdu fakat kontrole gittim acil sezaryena aldılar bebeğim de sıkıntı vardı normal istemiştim ama doktor asla dedi 10 dakka içinde doğum yaptım çıktım
Amine36 Benim siğiller oluşmuştu daha sonra rahim agzinada geçtiği için zorunlu sezeryan oldu bebeğe enfeksiyon yapabilirdi normal doğum olsaydi
Anemoniasp Amine36 Eşim daha önce siğiller tedavisi gördü. Bende çıkmadı ama bana da bulaşmış olma ihtimali vardır. Doğumdan önce baktıklarında gördüler değil mi siğilin varlığını. 36. Haftadayım şimdi bakılsa farkedilir herhalde.
Amine36 Anemoniasp Umay34 evet benimde eşimde varmış ben 3 aylıkken dışardan farkettim muayene oldum sonra hep söyledim doktora durumu son 38 olmadan baktı rahim agzindalar dedi tabi benim sancım varmış o ara bekletemem dedi 38 +1 de aldi