Zey1- Merhaba hanımlar devlete gidiyorum . Doktorum bana magnezyum Demir vs gibi ilac yazmadı. Fakat özele giden hamile arkadaşlarım gebelik boyunca hep içtiler . Siz de de durum aynı mi ? Size de doktor için demiş miydi ?
Asyapolat80 Zey1- kaçıncı haftadasınız? Ben de multivitamin magnezyum falan kullanıyorum ama belli bi haftaya kadar sadece folik asit vermişti doktorum özele gidiyorum
deletedmom27371 Zey1- bende magnezyum demir ilacı kullanıyorum onun yanı sıra vitaminler alıyorum özele gidiyorum
Nnurdan Zey1- cnm 26. Aya kadar devlet te kontrollerim devam etti doktorum kan hapı omega3 multivitamin ve d3 vitaminimi düzenli verdi cnm, sonra özel hastaneye geçiş yaptım doktorum ilave magnezyum verdi yani o hastane değil doktorla alakalı cnm
Nisan8 Devlet ve özelden ziyade kan tahlili sonrası ihtiyacınıza göre verilir diye düşünüyorum , beslenmesi iyi olan hamileler değerleri de iyiyse kullanmayalirler tabikide.
Rueemeysa Zey1- valla bende devlete gidiyorum banada vermediler ve her gitmemde sordum neden verilmedi diye kan değerlerin normal bi eksiklik gözükmüyor o yüzden gerek duyulmamış
Selin12- Zey1- ben devlete gidiyorum bana sadece d vitamini vermişti yanliz sağlık ocağında ki doktorum bana hem magnezyum hem kan hemde d vitamini verdi doktorum da devlete dedi o yazmış oyuzden yazmadı