dundarrmervee Kızlar uygulamaya göre doğuma son 10 gün. Ve benim burnum kocaman oldu şişti. Ellerimde ödem var 😃İshal gibi oluyorum. Hiç böyle şeyler yaşayan oldu mu son zamanlarında. Acaba doğum yaklaştığı için mi?
Semiha_ dundarrmervee Benimde son 10 gün uygulamaya göre ama 3 gün sonra doğumum bende o tarz şeyler olmadı 🙂
Hilaldemirrr dundarrmervee bı uyanıyorum yüzüm şiş burnum şiş 😁 ellerim poğaça gibi ayaklarım öyle uyuşuyor son 10 gün benim için de 😁 bu zamana kadar yaşamadım hiç son 1 haftadır yaşıyorum ve acayip bı uyku hali
dundarrmervee Semiha_ Sezeryan için mi gün belirlediler canım ☺️ Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
dundarrmervee Hilaldemirrr Bende aynı sekilfeyim valla halsizlik desen var 😄 Bergüzar Korel de böyle yüzü gözü sismisti doğumdan önce ondan pay çıkartıyorum kendime 😄
dundarrmervee ruveyda98 Ay hayırlısı artık ya nasip eninde sonunda doğacak ama iste enfeksiyon falan birsey kapmayalim da 😄
Hilaldemirrr dundarrmervee sağlıkla gelsinler de varsın şişsin , iç karnım dar sanırım göbeğim mor mor çatlak içinde gören ayy nolmus kötü olmuş vs şeyler söylüyor ama ben takmıyorum diyorum evladım için değer 😍♥️
isimsizhesap dundarrmervee Hiç doğurmadım 27 haftalığım ama doğuma girenlerin yüzlerine bakarsan hepsi şişmiş bir vaziyette giriyorlar zaten 😂 oda doğum yaklaşınca şişiyormuş kadın
dundarrmervee isimsizhesap Bizde yakınladik sanırım 😄 Nasip artık hayırlısını nasip etsin Allah hepimiz için 🤭
Nisandoyku birşey sorucam herkes benimde öyle yazmış kaç haftalıksınız ben daha 35 im hafiften korkmadım değil yani 😳