Breezy35 İşim gereği geçiyorum , 30 haftalık hamileyim Bugün dedektörle de aradılar ben ne yapacağım :(
46seyma14 Breezy35 Zararlı olabilir ben hiç geçmemiştim güvenliklerde zaten görüyo ve anlayışla karşılamaları lazım.Oğlum doğdu avm vs. Gittiğimizde bile geçmiyorum onla. Geçmeme durumunuz varsa geçmeyin. Elle arama yaptırın
Halime0638 Breezy35 kız sen nie söylemiyor sun deseydin ya hamileyim burdan gecmek istemiyorum elle arama yapin diye ben hamileligimin ilk haftasindan beri nerde gorsem gecmem havaalanında bile mecbur herkesin geçmesi ben hamileyim burdan gecmek istemiyorum dedigimde saygi duyup tabiki sizi burdan alalim diyorlar bide orası iş yeri keske basindan beri soyleseydin inşallah bişey yoktur korkutma kendini bundan sonra gecmek istemedigini soylersin
Deniz2961 Breezy35 cnm merhaba korkma sakın el dedktri ve AVM girislerindeki kapılarda arama noktlrnda sana zarar veren bir radyosyan ışığı yok sanada bebginde birşey olmaz merk etme. Havaalanındaki hariç
46seyma14 Breezy35 Yani normal bir insan vücuduna bile radyasyon zararlı uzun süre sonra vücut atıyor onu. hamilelikte daha dikkatli olunması lazım.
Breezy35 Halime0638 ya akıl edemedim gerçekten :( yoksa söylerdim zaten doğum iznine ayrılıcam ama sayısız kez geçtim şu ana dek :( internette telefondan daha az radyasyon var yazıyor doktorlar öyle demiş hep
Bebegim000 Xray olarak bahsettiğiniz güvenlik kapıları ise (avm, işyeri vs gibi yerlerde geçtiğimiz) xray zaten yok merak etmeyin bebeğinizde sağlıklıdır o güvenlik geçişlerinin gebeler üzerinde bir etkisi yok doktorunuza danışabilirsiniz
Cansucan90 Breezy35 bu konuyu araştırdım bende sizin gibi her gün gecmek zorundayim ve o miktarda maruziyetin insana asla zarar vermedigi soyleniyor. Kendizi strese sokmayin ben doktorumla da görüşmüştüm ultrason cihazi bile bebegi daha cok etkileyebilir rahat olun bir sorun olmaz demişti.
Valeria Breezy35 o kapılarda manyetik alan var sadece, radyasyon vs yok. Rahat olabilirsin, kullandığın cep telefonunda daha fazla rasyasyon var malesef.
Nnurdan Breezy35 cnm bebeğe zarar verecek kadar bir durum yok cidden boşuna sıkıntı yapma elimizdeki telefonlar daha sıkıntılı emin ol boşa üzme kendini bu stres daha zarar verir bebişine ALLAH a emanet onlar
Melike0657 Ben en başında beri hamile olduğumu söyleyip x rayın kenarında geçiyorum. İnşallah bir sorun yoktur Dua edin. Allaha sığının. Veren de Koruyan da gözeten o..