Gly-apydn Cumartesi günü hastaneye gittim doktorumuz cinsiyetine %90 kız dedi bu hafta tekrar gideceğim böyle söylenip DHA sonra erkek olan var mı acaba
505050 Gly-apydn bende senin gbi meraktayim 15+3 te gittim kız gbi bidahakine net olur dedi yarın 18 haftaligim tekrar gideceğim inşallah degismez
Damlasu_23 Gly-apydn Bende 16 da gittim %80 kız denildi sonra kız netleşti iki doktor a da gittim ikisi de aynı şeyi söyledi
Melikefe Bana 13+5 te yüzde 90 kız dedi 16+1 de erkek dedi canım ayyy nasıl kaptırdım kendimi kiz diye sonra hayal kırıklığına uğradım sağlıklı olsunlar da napalm 😀
Zeyneptuba Melikefe sizin ultrason görüntünğz var mı varsa paylaşabilir misiniz Bende aynı durumdayım
blueberyy00 Gly-apydn 15 deyken bakmadı ama kemik yapısına göre kız gibi dedi 19 dayken kesin kız dedi 22 olduk hala ya değiştiyse kesin mi acaba diyorum içinden o kusgu çıkmıyor ☺️☺️
Tazeanne0134 Gly-apydn valla canım benim ilk hamileliğim de 16+6da %80 kız demişti ama 23+6 da erkek olduğunu gördük şimdi oğlum 10 gün sonra 23 aylık olacak inşallah şimdi 2.ye hamileyim 15+1haftalık yarın randevum var inşallah öğreniriz doğru bi şekilde
Beyazguvercin2 Kızlar biz de gittik 14+4 üz önce erkek dedi sonra kordonu önünde duruyor bacak arasını açmıyor dedi sonra değiştiriyorum kız dedi beynim allak bullak oldu böyle kordonu önde olup cinsiyeti net öğrenen var mı
Zeyneptuba Gly-apydn banada öyle dedi bidahaki Ay kontrolünde öğrenwceğim Bende lütfen bizede haber ver canım 😇 bide ultrason görüntüsü var mı kız olduğuna dair paylaşabilir misin