Kkkkkk Selamlar, 30 haftaya doğru ilerliyorum. Artık ev bile süpürsem halim kalmıyor. Dışarı çıkıp biraz yürüsem bebek göbek deliğimin etrafına inanılmaz bi şekilde toplanıp canımı çok acıtıyor. Sanırım geriliyor derim. Sizde durumlar nasıl?
swetty_18 Kkkkkk bende bugun itibariyle 30.haftamdayım.kasık agrım ve kalca agrım cok oluyot son 1 haftadır..bıde çalısyorum ıkı saatten fazla ayakta kalmak zorlaşmaya başladı. kılo daha 8 kılo aldım ama sadece alt tarafım ve alt karnım aldı neden oyle oldu bilmiorum
Elika0 Kkkkkk artık bende zorlanmaya başladım iş yaparken. 31.haftaya giriyorum yarın. Ama yürüyüş mutlaka yap ben zor da olsa hergün yürüyorum
PrensesFiona Kkkkkk yarın 29 haftalık oluyoruz. Yürürken gerilme olayı bende de oluyor canım. Ama yürümeyi bırakma. Yürümeyip yürümeyip yürünce oluyo bende genelde düzenli yürüyünce olmuyor.
Kkkkkk swetty_18 bende de vajinal bi ağrı oluyor arada ve akıntı var. Doktoruma yazdım şimdi ama normaldir sanırım. Bu arada Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻
Buketiniz29 Asla yürüymiyorum karnım.okadae sertki patlıycak gibi hissediyorum Allah korusun ama çok zorlaniyorum