gamzosgamzos Lavinia_35 ilk bebegimin kalbi durmustu 8.haftada kurtajdan 8 ay sonra ilk kızıma hamile kalmıştım
Fmerve Lavinia_35 2020senesinde ekimin 27sinde öğrensim ilk yavrumu çok beklemiştik iki sene boyunca sonra uzun sürmedi boş gebelik olduğunu öğrendik aralığın 18de kürtaj oldum sonra bu sene üzülürken ekim ayında bu defa 30 erkenden öğrendim bebeğimi eşimde az birşey varikosel vardı olmadı kurban olduğum mevlam nasip bu zamanaymış. Kimi kürtaj sonrası hemen hamile kalıyorken bende aylar sonra öğrendim yavrumu tekrar dan
GamzeBaz Lavinia_35 ben canım mart ayında kürtaj oldum nisanda hamile kaldım Rabbm nasip etsin inşallah. Sana ve herkese 🤲🤲🤲
duyguluanneee Lavinia_35 ben ilk bebeğimi 12 haftada kaybettim iki ay sonrasında hamile kaldım 5 aylık bebeğim var Rabbim en kısa zamanda size ve tüm bekleyenlere de nasip etsin
Annekuzusu_0 Lavinia_35 bende mayısda kürtaj oldum ağustosda yine hamile kaldım çok şükür şu an 4 aylık karnımda allahım isteyen herkese versin
Anne_Rabia Bende Nisan ayında kürtaj oldum kalp atışını duyamadik gelişmemişti. 6 ay sonra hamile kaldım su an 4+1
Lionfamily Anne_Rabia benimde 7. Haftda kalbi durmuştu Kasım ayında hamile kaldım ,sizinle aramızda 2 gün var bende 4+3 üm
Almila44 Lavinia_35 evet ilk ve ikinci gebeliğim ölü gebelikti kalp atışlarını hiç duymamıştım bu üçüncü gebelik Allah’a çok şükür ki bunda bi sıkıntı yok gebelik istiyorsanız Allah nasip etsin inşallah 🤲🤲
Lionfamily Lavinia_35 bende Şubat ayında kürtaj olmuştum üstelik parça kaldı tekrar kürtaj oldum sonra yapışıklık oldu tekrar bi operasyon geçirdim düşün ama çok şükür Kasım ayında tekrar hamile kaldım şimdi kese ve kalp atışını duymayı bekliyorum Allah’ın izniyle 🙏🏻Yani seninde olur hatta bi ayağı içerde kalır diye bi tabir var yani muhakkak olur canını sıkma 🙏🏻
Anne_Rabia Lionfamily ohhh süper inşallah hep problemsiz sağlıkla büyüsün miniklerimiz bize doktor 2 hafta sonra gelin kalp atımını duyalım dedi 🤗
Lionfamily Anne_Rabia inşallah Allah’ın izniyle 🙏🏻 Şimdilik beta hcg takibi yapıyoruz , progestan ve ekstrofem verdi düşük önleyici olarak, bi de folik asit kullanıyoruz bana da öyle daha sonra gel dedi çünkü gittik çok minik olduğu için görülmedi