Esra-57 Aynı olanlar ne durumda acaba benim belim çok ağrıyor 2 gündür sanki vaktini beklemicekmis gibi 🤭
iki_bal_annesi58 Esra-57 bebek doğdu butonu nasıl geliyor ekranda mi oluyor ss alıp atar mısınız merak ettim ikinci gebeliğim ama bu uygulamayı ilk defa kullanıyorum 😊
MansuUnrannesi Yaaa banada gelmiş bebiş doğdu butonu 🥺bende 34+5 çok aşırı benimde bel ağrım var sürekli kenidini hatırlatan bı bel ağrısı banada erken gelicek gibi geliyor ama hayırlısı bakalım 🥰
Esra-57 MansuUnrannesi cinsiyetiniz ne ☺️ benimde 2 gündür aşırı bı bel ağrısı var öncesinde de vardı ama sanki bu kadar değildi bide aşağıya çok baskı yapıyor 🤭
MansuUnrannesi Esra-57 erkek canım benim ben hamileliğimin başından belli cekiyorum ağrıyı bebiş ağırlaştıkca daha fazla ağrı olmaya başladı sizin cinsiyetiniz ne bu arada 🥰
Esra-57 MansuUnrannesi aynı bende hamileliğimin başından beri çekiyorum ama gündür daha fazla bizimkinin cinsiyeti de kız ☺️
MansuUnrannesi Esra-57 ilk gebelikmi canım senin ☺️benim ikinci gebeligim ilk kızımda hiç olmamisti 41+0 da doğmasına rağmen ama bu gebeliğimde daha çok ağrım var
Esra-57 MansuUnrannesi yok ikinci gebeliğim oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım çok kolay bi hamilelik geçirdim ama doğumum zor olmuştu ilk önce suyum geldiği için 🤭
MansuUnrannesi Esra-57 ya benimde ilk doğum çok zor oldu 🤧 insaAllah bunlari kolay bı şekilde alırız kucağımiza ☺️
Esra-57 iki_bal_annesi58 Canim valla resim atmasini bilmiyorum bebekle annenin hakkında yazı yazan yerin en altında 🤭
ArelinAnnesi01 36 haftalık olan ben bana niye gelmemiş dicekken bu yazıyı gördüm 🤣 Banada Gelmiş 🥳🥳 Esra-57