Hcrklk123 Defnearim Ayaz_Kuzum 28+0 karnıbahar olmuşuz☺️☺️👏ama iki haftadır birden büyüme atağı oldu sanki uykusuz geceler başladı hayırlısı bakalım.Herşey o minicik kalpler için🌸
Cilek_16 Mehtap_93 aha gününüz aynı seni takipteyim bebeğim 😂😂 valla benle aynı günde olanlarla doğumumuz ne zamana denk gelicek çatlıyorum meraktan 😂😂
deletedmom27371 Dmllale yaa bu gece 17.haftama gireceğim dün gece eşimle konuşuyorduk bakalım bu hafta ne olacak diye eşim bir sürü tahmin de bulundu çok heyecanlıydım ne olacak diye öğrenmiş oldum 😂😂
Ayaz_Kuzum SumeyyeSultan hahaha doğru biraz çelişkili olmuş orası ama bu meyve sebzelerin çoğunun boyları birbirine yakın😁
Sedarda SumeyyeSultan ya gerçekten geçen eşime dedim,askim biz patatestik geçen hafta,bu hafta domates olduk domates patatesten küçük değil mi?🤣🤣🤣Bişi anlamadim ben bu sebze hesabindan diye soyleniyordum🤣🤣çok haklisiniz
Ayaz_Kuzum Zumranurelsev MashaAllah aynıyız🥰 ay ne güzel İnşaAllah bende yakında öğrenirim😍 ultrasyon zamanım ayın 20sinde🥰 saglıkla gelsin bütün bebişler İnşaAllah🤲🏻♥️