Neslihan_aydn13 Tugbatlc şuan mesela özellikle mide yanması var ölüyorum resmen ardından bulantı yapıyor uyuyamıyorum ağlıyorum resmen dayanamıyorum açıkçası ağrılara 😥😥🧡
Tugbatlc Neslihan_aydn13 bendede durum aynı mide yanması uykusuzluk 🤦 hayırlısıyla biran önce alalım kucağımıza insallah
kcnr Neslihan_aydn13 benmde bu akşam midem bulanıyor biraz istifra ettim ama sankiöishal olcakmışım gibi karnım bir tuhaf anlayamadm neyin nedi bu korkuyorum bebeğimde çok hareketli 35+2 deyim
Neslihan_aydn13 kcnr bebeğin hareketli olması çok iyi aslında doktor öyle diyor hep ama bazen hareket ettiğinde açıkçası canımı yakıyor sizde de öyle oluyor mu 😂😂beni dövüyor resmen 😂😂
kcnr Neslihan_aydn13 bu iki gündür nedense hareket ettikçe inceden bir sancı hissediyorum yoktu aşağıda oluyor sızı gibi 😁nazar deyirdim kendime langur lungur içimde maşallah
Neslihan_aydn13 kcnr Hahhaa maşallah pıtırcıklar sağlıklı olsunlar da bende sizinle aynı durumları yaşıyorum inanın ki napalım artık bir süre katlancaz anne olmak bunu gerektirir bir mucize getiriyoruz dünyaya Allah’ın izniyle 😍🙏🤭☺️🐥