mavi_kus Sancılarım başladı sanırım ama şiddetli değil henüz 5-10 dk ya geliyor 20 sn de geçiyor. Pembemsi lekelenme var hemen gitsem mi sancıları beklesemmi ilk gebeliğim tecrübeli olanlar yardım
ElifAkaln mavi_kus sancın seni çok zorlayınca gidersin acele etme telaş yapma canım. Evinde yürüyüşle squatla karşıla sancıları. Ben ilk doğumumda geceden sabaha kadar evde durdum dayanılmayacak gibi değildi çünkü, hastanede olma süresini kısalt bence
Meltem_Akgn3 mavi_kus bu lekelenme sadece yerleşme de ve doğum yapmadan önce mi oluyor yoksa bütün süreçte bazen olabiliyor mu
busrasahinn mavi_kus nişan canım o lekelenme dediğin kirmizi kanama değilse sorun yok sancıları da duzenli 5 dk bir gelene kadar bekle yoksa zaten hastanede de beklicen hayırlı dogumlarin olsun inşallah sağ salim bir avazda kurtarsın rabbim ❤️
mervegemen- mavi_kus doktoruna sor bence en iyisi o. Sanciya birsey diyemem ama lekelemeden hep korkmusudur
mavi_kus ElifAkaln bende olabildiğince evde çekme taraftarıyım ama lekelenme normal sanırım nişanım 39+5 te gelmişti
Nuku Sancılarının evde siklasmasini bekle canım bana da dua edermisin ben de doğurmak istiyorum artık 😬
mavi_kus busrasahinn nişanım gelmişti 39+5 te sümüksü kahverengi bu biraz daha pembemsi akıntı gibi nişanın devamıda olabilir🙏🏻 Sancılar 5 dk da geliyor ama şiddeti az süresi kısa o yüzden bekliyorum çok sağol duların için 🙏🏻💜
busrasahinn mavi_kus benim nişanim da pembesi geldi 2 normal doğum yaptım devamıdır büyük ihtimalle ☺️ inşallah tez zamanda kurtulursun darısı başımıza 38 39 da gelsin benimde en geç yoruldum artık 33+1 ❤️
Sevgiemre mavi_kus dogum surecini anlatrmisin kac saat surdu dikis varmi suni verildimi dogumu kolaylastiran hareketler denedin mi mesela? cok soru sordum ama ne yapiyim :)
busrasahinn mavi_kus Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömrü olsun ❤
mavi_kus Sevgiemre birazcık kendimi toparlayım doğum hikayesi yazacağım inşallah canım belki bugün yazabilirim yada yarın 🙏🏻🥰
mavi_kus mervegemen- sağol canım, açıklık başladıkça rahmin kasılmasıyla gelen nişanın devamıymış o lekelenme sancı çektikçe hep gelmeye devam etti artarak