Sdnglhn Hanımlar soru başlıkta,kullananınız varsa önerir mi dependi? Bir kere giyilip atılan bir şey mi ona göre alayım🙏🏼
Mavi34 Sdnglhn sezeryan oldum.sadece 2 tane canped külotlu olanından kullandım.sonra gece boy orkid kullandim
Valeria Sdnglhn evet tek kullanımlık iç çamaşırı gibi düşünün. Bebek bezine benziyor🙊 Ben de 9-10’lu bi paket aldım yeter bence, yetmezse alınır marketlerde var
Sdnglhn Seross10 Bir kere giyip atılan bir şey mi yeterli oldu mu 9 adet sonrasında pede mi geçiş yapılıyor acaba ?
berilkus Sdnglhn canbebe demişim de canped işte aynı marka 😂 benim bebe doğduktan sonra artık her şey “bebe” oldu eskiyi unuttum
Seross10 Sdnglhn ben daha doğum yapmadım. Ama okuduğuma göre 3 tane yeten de var daha fazla kullananda sanırım hastanede bu rahat oluyor eve gelince kanama yoğunluğuna göre pede geçiş yapılır ya da devam edilir kullanılmaya
Beyzumem Sdnglhn normal doğum ise kullanışlı bir şey ama sezeryan doğumsa bence değil disikleri terletme yapıyor ve acıtıyor en azından bende öyle oldu
Alka Sdnglhn hamileyim henüz canım. 1 paket aldım 9lu . Ayriyettende ultra gece pedi var molped olabilir Orkid de olabilir. Baya büyük arka tarafı felan . Depend bitince onu kullanmaya devam edicem
ikiprensesannesiii Sdnglhn ben depend marka olanın L bedenimi aldım 9 tane var içinde. İlk gebeliğimde 1.5 paket kullandım. Bu gebeliğimde de yarım paketi koydum bir de tam alıp koydum
secoz Sdnglhn sezaryen yaptım 1 paket aldım, hastanede zaten 2gün hasta bezi verdiler onu kullandım eve gelincede gündüzleri ped koydum geceleri depend ☺️ Hatta bazen geceleri de ped kullanıyorum