Zehratay bigunanneolucak bende Eylül ayında 3 gün akıntı oldu 2. Gün ilişkiye girdik yumurtlama olduğunu tahmin ederek ve o ay hamile kaldım
AnnelikHayali bigunanneolucak hemen önce olur. O akıntı geldikten 24-48 saat içince yumurtlama gerçekleşir.
bigunanneolucak Kubra40 nette sonra olur yazıyorda bugün ilişki olmadı 3 gün once oldu kaçırmış sayılır mıyım
Happyy_mam93 bigunanneolucak sperm vücutta üç gün yaşayabiliyor eğer saglikliysa ama en iyisi iki günde bir ilişkiye girmek bişey diyemem kaçırmışta olabilirsiniz kacirmamis da olabilirsiniz inşallah kacirmamissinizdir
Happyy_mam93 bigunanneolucak evet testle takip ediyordum yumurtlama başlar baslamaz akıntım başladı uzayan akıntı yumurtlamadan bir gün önce olmuştu sonrasında su gibi beyaz akıntım oluyordu catladigi gibi akıntım kesildi
Omay0707 bigunanneolucak evet aşkım yumurtlamadan önce bende 3 gün önce geldi şuan kesildi yumurtan büyüyor 😍 bügün degerlendir bence sen
Omay0707 eceturan eceturan Bu yorumuna göre yaptı hamile degiliz ve siz 27 haftalığım diyorsunuz sizinkisi alakasız oldu biraz
minipanda bigunanneolucak evet her ay yumurtlama testi yapıyorum ben bu bilgiye güvenebilirsin uzayan akıntıdan bir iki gün sonra yumurtlama gerçekleşiyo net bilgi aklında şüphe olmasın degerlendr yani yarını degerlendirirsen daha iyi olur şuan büyümeye devam ediyodur yumurtan