elisamelisa101 Merhaba 24 haftalık hamileyim asla süt içemiyorum tiksinmistim ama mecbur bebegim için icmeliyim sütü ısıtıp içine nesguok toz koydum hoşuma gitti sizce aynı etkiyi verir mi bebeğime kilo aldırır mi
Gamze_eeennnnm elisamelisa101 daha çok kılo yapar diyorlar bende öyle içiyorum ve ilk aydan beri hergün nesguik yerim bebeğimde maşallah tontiş olacak tabi ki tek sebep o olamaz da etkisi olabilir
Valeria elisamelisa101 nesquik sağlıklı bişey değil. Sonuçta paketli gıda. Hem zararlı hem size daha çok kilo aldırır bebeğe değil. Sade içmeye çalışın. Ben de hiç sevmiyordum ama mecburen içtim🤷🏻♀️
Hayallerim95 elisamelisa101 bence aldırır bende çikolata sos döküyorum sıcak sıcak içiyorum valla çünkü çiğ sütü hiç içemiyorum paket süt sadece çiğ sütü pişirip içince içine sıcak çikolata atıp içiyorum sonuçta süt içiyoruz 😅
berilkus elisamelisa101 9 ay içtim 3 buçuk kg kızım oldu Bebeğe aldırdı mı bilmiyorum ama bana aldırdı 😂
Valeria elisamelisa101 hiç süt içmemek nesquikli içmekten iyidir☺️ Ayran, kefir gibi şeyler deneyin o halde
Zeynepbilen elisamelisa101 ben sütün içine keçiboynuzu tozu koyuyorum kendiliğinden tatlı zararli değil ❤
Avukat_Anne Merhaba ben de aynı senin gibiyim asla sade süt içemem o yüzden nesquikli süt yapıp içiyorum mecbur yani napalım paketli gıda evet ama içinde bir sürü de vitamin takviye edici gıda var abur cubur yemekten iyidir yine de 🤷🏻♀️
Alka elisamelisa101 Verir diye düşünüyorum canım .bende nesquikli mısır gevreği yiyorum kahvaltı yapmaya usenince .😂