Busra032 buketkartal eveeet çok duydum ben o gün o doktora gitmistim zaten o gün yoktu diğerine yönlendirdiler herkes çok önerdi onu
buketkartal Busra032 bence boşuna başka bir yere gitme, Murat beyden al randevunu. Ve bide gittiğinde şöyle söyle, daha önce ki gittiğim doktorun ilgisiz olması beni bilgilendirmemesi sebebiyle doktorumu değiştirmek istedim de, ilgi daha çok olur o zaman :)
su_kyozyldz Busra032 anladım teşekkür ederim. Bende Antalya’dayım sizin gibi bir kaç doktor değiştirdim 17.Haftamdayım.
buketkartal su_kyozyldz Vitale hastanesinde hem Murat Doruk var hemde Koray Duman var ikiside dalında çok iyi doktorlar, aynı zamanda ben hastanenin odalarını hastanenin temizliğini çok seviyorum ve benim kendi doktorum saat kaç olursa olsun doğuma kendisi katılıyor, özellikle normal doğum yanlısı bi doktor:)
buketkartal Mrs_Demir ilk ultrasonda eğer yalnızca keseyi gördüyse doktorun bi hafta tahmini yapması çok zor, sizin doktorunuz bence kafasından bi tarih atmış olmalı oraya, ilk ultrasonum elimde bakıyorum şuan yok yani tarih falan
Mrs_Demir buketkartal yok canım ben ilk öğrendiğimde zaten 15 günlüktü ultrason kağıdı vermedi 10gün sonra gittiğimde ultrason kağısı verdi ve 4 hafta 3 günlük dedi şuanda ne dese doğru çkkıyo gününe gün gidito bebeğim
su_kyozyldz buketkartal 2 hafta önce doktorumu değiştirdim şimdikinden memnunum ama önceden bilseydim keşke araştırdım baya çünkü 😇