evlatkokusu0806 Papatya02 bende galiba folidoce kullandım sonra içerisinde balık olan bir folik asit istedim ona devm etmiştim balık yemediğim için
charlottececi Papatya02 follatro o kadar iyi geldi ki. İlk aydan da hamile kaldim zaten. Tirnaklarimdaki egzamalar gecti 🥳
Hilal4136 Eğer polikistik over sendromunuz varsa polystolü öneririm. Kendim de diyetisyenim ve kullandım yumurtaları aynı zamanda olgunlaştırmaya yarıyor folik asit(inositol hali ve fokiks asit ) karnitin arjinin e vitamini var içinde
Zeyzeynepnep Ben imom primo kullanıyorum dr da iyi dedi. Ama zor bulunuyor, ben icerik açısından zengin bir takviye kullanmak istedim onu buldum
Dudu_123 Folidace kullandım çocuk düşünmeye başladığımızdan itibaren sonra da doktorum devam etmemi söyledi 14 haftaya kadar kullandım
Happyy_mam93 Gamzecem ne için veridigini söyledi mi doktor içinde inositol varmış yumurtlamaya yardimciymjs
Denzk Folidoce kullanıyordum eczacıya en iyisi hangisiyse onu ver dedim folidays verdi onu kullanırken hamile kaldım
babynil @Happyy_mam93 evet ama asilama yapildi. Oncesinde de cok kullandim folik asit hamile kalmak icin degil ki
Happyy_mam93 babynil hamile kalmak için değil zaten ama yumurtlamaya yardım ediyormuş herhalde ve folik asitler yumurta kalitesini artirir
Gamzecem Happyy_mam93 yumurta takibi için gitmiştim doktorum baslatti gebelik düşündüğüm için ve çok şükür gebe olduğumu öğrendim az önce 🥰🥰
Seydanuurr4 Gamzecem yaaaaa çok sevindim canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin insallah varmıydı belirtin felan
Happyy_mam93 Gamzecem yaa çok sevindim hayırlı olsun pco varmı ne kullandın peki sadece gynopol mu kullandın