dml33 Az varmisiz 12 haftalık 🙂ikili taramaya giren oldumu cinsiyet tahmini yaptimi doktorlarnzz kizlar
Mormenekse34 dml33 12 yi gectim bugn tarama girdim iyi gornyo dedi sukur Hatta cinsyt tahmini bile yapti erkek gorunuyo dedi ama ben hala kız hissediorum😊
dml33 Mormenekse34 ıns temizde çıkar sonucun bndr yarın gidicm 😅bnm ilk hamilelikte düşük olmustu ama 12de cinsiyetini solemisti doktor doğruda cikmisti kizimda çok geç ogrendim kizlar nazlı galiba bunda bakalim bisi derki doktor bilemedm 12de pek tahmin yapmioms yeni basladim 😅
Mormenekse34 dml33 ben de sasirdm o miniciklikle ne gordu bilmiyorum, burnu ensesi olctu, kan 1 hafta sonra cikacakmis Zaten kesinligi yok Allahtan hayirlisi🍀
dml33 Mormenekse34 öyle cnm insan yinede temiz ciksn diye bekliyo valla nasıl goruyolar bndr anlamiyorm kizimda ama bn gormustm doktordn once kız dedim doktor kiz gibi dedi 18 haftalikti 21de net soledi😅
dml33 Mormenekse34 genelde 14de soyluoms çoğu doktor tabiki pozisyonuna bağlı arkası dönük duruyo çoğu bebek öle zor oluo doktor için bakmak en kesin 16 diyolar 1 aya kesinlesir yani