Husna2734 Kizlar kaçıncı haftada hissettiniz bebislerinizi ben daha tam hissetmiyorum normal mi acaba….
hamisanne_63 Husna2734 21. Haftadan sonra hissetmeye başladım simdi 31 haftalığım yatamıyorum hareketinden 😀 az kaldı birkaç güne tam net hissedersiniz sonra da durmuyorlar zaten
BesteKc Husna2734 22. Haftamda hissettim ben de panik yapmayın daha geç hissedenler de varmış. Annenin kas yoğunluğu, yağ yoğunluğu, bebeğin konumu vs bir çok etken var dedi doktorum ben de sormuştum.
Papatyaytt Husna2734 valla canm benimkisi 21 haftalık ben 18.haftada hissetmeye başladım ve sürekli hissediyorum hep hi hareket halinde maşallah ama kilodan kaynaklı olabilir kilom az iç karın genişliğinde de olabilir değişiklik gösteriyor yani bu gayet normal
Papatyaytt Husna2734 zaman gecmiyot sanki ya bende 21 im ama ahh ahh zaman durdu sanki 🙄kuzagima almak bı istiyorum bebegimiiiii
Azizaslan Husna2734 yakın zamanda hissedersin ben 18 haftada hissettim böyle bişey pıt pıt atıyor gibiydi belki de hareket ediyor ama sen bağırsak hareketiyle karıştırıyorsun 😅
meltemmkpln Ben 22 23 haftamda net olarak hissetmeye başladım ondan önce annemler sürekli sordu hissetmiyormusun daha hissetmen lazımdı şimdiye kadar diye bende bi an korktum ama endişe etme bir kaç gün içinde hareketlenir inşallah
Husna2734 meltemmkpln ya evet bizimkiler de aynı şeyi söylüyor lar sürekli o yüzden bende endişe ediyorum inşallah en kısa zamanda hissederim❤️
Husna2734 BesteKc Teşekkür ederim kizlar rahatladım biraz sayenizde hep çevrem daha erken hissedenler var panik oldum ❤️❤️❤️
Husna2734 Papatyaytt Papatyaytt hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah canım 21 +4 olduk bugün zaman duruyor sanki bı de tüp bebiş olunca daha da zor oluyor😊
Husna2734 Papatyaytt daha tam başlamadım ama hep hediye geliyor galiba birşey almiycam ben 😊😊 özlenen ve beklenen tüp oğlum benim ❤️
Papatyaytt Husna2734 Ay ne guzellll maşallah rabbim saglicakla kucağınıza da almayı nasip etsin benmkide her iki taraftan da ilk torun çok beklenmedik evliligimizin 10.ayinda hamile kaldım ama yinede ilk olunca başka oldu 🥰
Husna2734 Papatyaytt amin canım rabbim hayırlı evlat versin isteyen herkese 4 sene boyunca bekledik çok şükür tüp bebek yatırdık sonucumuzu da güzel aldık bizim de ilk torun ve dört gözle bekleniyor tüp oğlum❤️❤️