Hanımlar ben de dün kızımı kucağıma aldım. Çok şükür… 💜Hikayem biraz uzun. Benim hikayem de son haftalarda normalden mecburi sezeryane dönüş oldu. Kızım baş aşağı pozisyonunda idi. Normal doğum pozisyonunda idi yani. Çok güzel, aktif bir gebelik geçirdim (spor, squat vs.) Her şey tamam derken 38.hafta da bebeğim oksiput posterior pozisyonuna girdi. Belki duymuşsundur Bergüzar Korel’in bebeği de öyle doğdu. Yani şöyle düşünün bebeğin kafası aşağı bakıyor demi normal doğumda ama benim kızımın kafası göğe doğru bakıyordu, teknik olarak karnıma baktığımda onunla yüz yüze gelmiş oluyordum yani. 🙈Ben edebiyat aşığı bir insan olarak Göğe Bakalım şiirini çok severim, kızım da maşallah anne karnında etkilenmiş sanırım. 😁💙Bu pozisyon doğum için kanala girişini engelledi kızımın, kanala giremedi, 41.haftaya kadar bekledik lakin ne yazık ki olmadı, NST’de sıkıntı çıkınca hemen sezeryane alındım. Sezeryande spinal oldum çok da rahattı. Kızım gerçekten göğe bakarak geldi. 😍 Kesinlikle sağlık olsun, doğum şekliniz ne olursa olsun inşallah sağlıklısı olsun, hep böyle dua ettim. Çok şükür de ikimiz de gayet iyiyiz, benim ağrım sızım yok bile neredeyse çok şükür. Bol yürüyüş ve sağlıklı beslenme ile hepsini atlattım. 😍 En kısa zamanda bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ❤️