iki_bal_annesi58 Mminikmucizemmm kıskançlık oluyor ama alışırsın ilk başlarda insan kendi annesine bile vermeyi istemiyor
Berru DogaCanan ne güzel zaman geçmiyor valla siz nerede ikamet ediyorsunuz ben İstanbul bahçelievler ve erkek olacak sizin
DogaCanan Berru sizin ilk bebek galiba😅 kızım 6 yaşında okullu oldu bu yıl. Onun dersleri okulu derken zaman geçiyor bize😊 bu arada İzmirliyiz. 2. Gebeliğim ve oğlum olacak inşallah🙏🏻 Siz ayrıntılıya girdiniz mi?
Berru DogaCanan Canim benim üçüncü 12 yaşında kızım 7 yaşında oğlum var yine bir oğlum olacak.ben hep rahatsız olduğum için bana zaman hiç geçmiyor maalesef
Berru DogaCanan Ayrintiliya yarın giricem Allah nasip ederse ben riskli gebeyim canim oyuzden haftada iki gün hep hastanelerdeyim.sen gordunmu Ayrintiliya
Berru DogaCanan banada ta 12 haftadeyken yarın için randevu veriler 20+1 olacak.aslinda 18-22 haftalık bakılıyor size neden 23 haftalık verdi randevu acaba.meyse hayırlısı olsun Rabbim inşaallah sag salim çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
DogaCanan Berru 18-23 hafta arası bakılıyor dedi doktorum olmadı 22 de baktırayım içim rahat etsin . Amin aminnnnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Melekk-911 papatya56 bizde 16haftalik olduk . Dediğiniz gibi zAman geçmiyor , sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak için sabırsızlanıyorum.2.ci evladımız olacak inşallah 🥰
Deletedmom_33 papatya56 28+4 son 80 ama normal doğum yerinde büyük ihtimalle sezeryan olacak bir 10 günde öyle düşersek 70 😇😇
Gulnihal Ozgrm bizimkide 5. Ayından beri kafası aşşağıdaydı her gittiğimde halada öyle kısmet bakalımm🥰