Sareliidunyam Kızlar yarın sabah yatışım var 37+1 oluyoruz sezeryan olacağım. 2. Çocuğum. Dua edin lütfen çok çok riskli bi doğum olacak. Masada kalma ihtimalin çok yüksek dedi doktorlar bile bile kabul ettim aldırmadım bebeğimi. (Kan hastasıyım) 😔
hamisanne_63 Sareliidunyam cok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bebeğin de sen de sağ Salim sağlıklı bir şekilde çıkarsınız üzülme olumlu düşün iyi şeyler olsun inşallah 🙏🏻
Sahra56 Sareliidunyam Hiç korkma Allahım ne derse o olur Rabbim seni ve bebeğini sağ Salim çıkarsın inşallah
Almernes35 Sareliidunyam çok geçmiş olsun ya sağ salim kucağınıza almak nasip olsun🙏🏻 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sizde bebişinizde sağlıcakla çıkarsınız Allah’ın izniyle iyi şeyler düşünün🙏🏻
su890 Sareliidunyam Rabbım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Neler duyuyoruz kötü deyip iyi giden Rabbimden başka kimse bilemez Rabbım kolaylığını verir. Kendini üzme.
Fatosduzgun55 Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.🤲 güle oynaya kavustugunuzu haber verin bize de inşallah 🤲🤲
Ummuhan12 Sareliidunyam Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 hastalığınız nedir tam olarak?
Meryyyd Sağ Salim yavrularınıza kavuşun inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbim yardımcınız olsun.
Mrcmrv19 Sareliidunyam rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım seni çocuklarına çocuklarını da sana bağışlasın inşallah kötü düşünme
gulnurkrms Sareliidunyam rabbim inşallah senide bebeğini de hayirla ve sağlıkla çıkarır o ameliyat odasından seni evlatlarına bağışlasın inşallah🤲🕊️
Veraay60 Sareliidunyam naptınız çıktınız mı ameliyattan merak ettim. İnşallah sağ salim kavuşursunuz birbirinize 🌻🤲