Tugbaa2937 Zehragulcan Uskudar panason görüntüleme merkezi ben 450 TL yaptırdım. 1 saat sürüyor. Ama doktor bey gerçekten çok ilgili bisuru resmi videosu var. En son sana herşeyi anlatıyor. Tek tek gösteriyor. Çok memnun kalmıştım. 2 tane resmini A4 kağıdına çıkarttı çok guzeller
Gizem93 Pendikte Halil Mesuta gitmistim gayet memnun kaldım doktorumun tavsiyesi uzerine tercih ettim. Fiyatı suan tam net hatırlamıyorum ama 500 550 tl civarıydı sanırım. Cd ve 2 adet renkli fotograf vermisti.
Tugbaa2937 Mikmikbuk Rad. Dr. Bülent Erdal gelen herkez çok memnun hatta şöyle bir Sansinda var. Muayene sonrası doğuma kadar bı sıkıntın sorunun olduğunda istediğin zaman gidebilirsin. Ücretsiz muayene ediyorlar. Netten panason yorumlarında bak 16 yıldır orda
Mikmikbuk Tugbaa2937 Aaa ne iyiymiş bende mantığım radyoloji uzmanı yeterli geliyor, hatta hiç yaptırmak istemiyorum ama doktorum çok tembih etti perinatoloji uzm olacak diye
Mikmikbuk Zeynepp97 Erbil bey perinatoloji uzmanı değilmiş bugün konuştum. Doktorum illa perinatoloji olacak dedi. Aslında riskli gebelik değil ama özellikle söyledi
Tugbaa2937 Mikmikbuk iyide bu insanlarda zaten aynı şeyi yapıyorlar. Valla 1 saat uğraşıyor. Arada bı 5 dk ara verip dinlendiriyor. Sonra devam sen herşeyi en son görüyorsun zaten ama yanında esin olsun. İkisi doktorla beraber 1 saat bebeği izliyor film izler gibi benim eşim halinden baya mutluydu valla 😁
Tugbaa2937 Mikmikbuk Esinin izinli olduğu bir güne al randevu bence mutlaka gelsin. İnan çok mutlu oluyorlar. Bizim 3.cu evladımız ama sanki ilk çocuğu gibi heyecanla izliyordu. 🥰🥰
Zeynepp97 Yenianne_27 Atatürk, Santral Sk. No:12 D:No 10-12, 34764 Ümraniye/İstanbul (0216) 316 43 43 Arayın Detaylı ultrason için Erbil Çakar bey için aramıştım derseniz bilgi veriyorlar