lunam Bebek şampuanı, pişik kremi gibi ürünleri doğuma yakın almayı düşünüyordum ama az önce beğendiğim bir markada indirim görünce bi acaba dedim 😁 Doğum martta olacak inşallah. Alsam mı almasam mı bilemedim. Açmayacağım elbette ama bi bozulma vs olur mu ondan emin olamıyorum 🙈 Siz şampuanı vs doğumdan ne kadar süre önce aldınız?
Belacivciv lunam Kapağını açmazsanız sıkıntı olmaz bence, o tarz ürünlerde genelde kapağı açıldıktan sonra şu kadar süre kullanılabilir ibaresi oluyor. İyi indirim bulduysanız kaçırmayın😅
ElifAkaln lunam tarihine bakın ona göre alın indirim varsa. Bozulma öyle kolay kolay olmaz, tarihi geçse de kullanımı zarar vermiyor şimdi ürünlerin. Formaliteden skt atıyorlar alın gitsin yani
Denizvegokyuzu lunam Bu tarz ürünlerin kullanım süresi kapakları açıldıktan sonra başlıyor o yüzden indirim varsa kaçırma birşey olmaz 😁😁
Ssevilayy lunam benim de doğumum martın başında. Bu hafta indirimde görünce ben de aldım vallahi her şey günden güne zamlanıyor. Ocak ayını beklemeyeyim dedim
lunam Ssevilayy doğru valla, her şeyin fiyatı uçuşta. Ben de bu ay bi çok ihtiyacı alayım diye düşünüyorum, yoksa iyice zamlanacak.
lunam Sdadmrbas ben de 6.aydayım, alayım bari. Açılmadıkça sıkıntı olmuyor doğru, yine de danışmak istedim 😊
asenacicek lunam son kullanım tarihine bakın alabilirsiniz. Ben aldımm bir de ambalajı açılmadığında sıkıntı çıkmıyor https://ty.gl/r9oyfo952o
rengarenkduduv lunam Size ebe ve doktordan onaylı daha ucuz bir yol söyleyeyim belki faydası olur. Bebek doğduğundan itibaren hem vücuduna hem de saçına defne yaprağı sabunu kullanılabiliyormuş. Yıkandıktan sonra da tüm vücuduna aromaterapik bir yağ ile masaj yeterliymiş. Ne kadar bio’da olsa ne kadar markada olsa açıkçası ben içeriklerinin saf ve temiz olduğunu düşünmüyorum. Daha pamuk gibi yumuşacık olan cildine de sürmeyi şahsım adına doğru bulmuyorum. Uygun fiyatlı olup maddi açıdan faydalı olması da bir artı tabiki.
lunam rengarenkduduv 😊 teşekkür ederim öneri için. Ben kendim kullanıyorum defne sabununu, üstelik fabrikasyon vs değil doğrudan el yapımı. Ama bana göre bebeğe uygun değil. Bir yetişkinin bile gözünü aşırı yakıyorken bebişi mahveder. Ayrıca ağır bir sabun, ben şahsen iki gün üst üste kullanamıyorum cildimi rahatsız ediyor. Bebeğin tenine hiç uymaz. Ben o sebeple sertifikalı doğal ürünleri tercih ediyorum. Tabi bu benim fikrim 🤷🏻♀️
berilkus lunam hemen al zamlanıyor Mustela ürünlerini 400’e almıştım (şampuan, losyon, temizleme suyu, pişik kremi, ıslak mendil) Aynılarını 500’e aldım 3 ay sonra
hs_mutluluk16 Zaten açınca da hemen bitmeyecek uzun süre kullanılacak artık ne alınırsa kâr günlerdeyiz 😂