Demir2015 Hapi_mami benim ikinci gebeliğimde oldu iğrenç görünüyodu bende çok dert ettim ama doğumdan sonra 1 hafta geçmeden kayboldu gitti. 3 ay oldu doğum yapalı hiç bişey yok
Sevdemm0789 Hapi_mami benimde oldu genital varis çorap yazdı doktor onu kullanacağım bakalım inşaallah geçer
Caglaluna Hapi_mami kızlar dış genitalde, dudak kısmında sivilce büyüklüğünde mor, içi kan dolu bir şey gördüm. Sonra patladı ve çok kanadı durmayacak diye çok korktum. Ağrı da yapıyor. Bu varis midir 😩
Hapi_mami Demir2015 benim ilk gebeliğimde vardi geçmedi şimdiki gebelikte daha da cogaldi be cok kötü gözüküyor
Demir2015 Hapi_mami valla benimki de çok kötü görünüyodu korkmuştum geçmeyecek diye ama hemen geçti doğum sonrası hiç kalmadı
Esra_26 haftadayım ve benim de çok fazla varis sorunum oldu. Doktorum doğumdan sonra geçeceğini söyledi ama doğumda kanama yapma riskinden dolayı sezaryene karar verdik.
Eminee Demir2015 bnmkiler cok şişiyor patlayacak gibi korkuyorum o yuzden sizin o kdr ileri derecede değilmiydi acaba kan sulandırıcı veriliyormus normalde çünkü