Deletedmom27362 Kizlaaaaar bebeğim için kapı süsü bakıyorum trendyol da beğendim bi tane ama kararsız kaldım ve fiyatta çok uçuktu. İnstagram da kapı süsü yapan güvenilir sayfalar var mı acep bi cevap veriverin gari 😜
kadifemsii Deletedmom27362 trendyoldan beğendiğinizin satıcısına bakın İnstagramdan yada Google’dan ulaşmaya çalışın daha uyguna gelir o şekilde
ipekgumen Deletedmom27362 ınstagramda babylukss beğeniyorum bende buraya yaptırmayı düşünüyorum arkadaşım yaptırmıştı 🥰
kadifemsii Deletedmom27362 hiç bakmadım 😬 tontirikstore diye bir sayfa var ürünlerini çok beğeniyorum istediğinizi tasarlıyor bir yazın belki güzel kapı süsü yapıyorlardır
Emines443 Boyle komple almak pahali malzeme aldim kendim yaptim valla cok da uygun oldu ve cok hos oldu ondan sonra gorenler hep bana da yap falan istediler cok bende o ise baslamistim ama biraktim😆🤭
Deletedmom27362 Emines443 ay ben yapamam hiç kalkamıyorum yerimden maalesef hamileliğim epey zor geçince mecbur satın alcam
Deletedmom27362 Tugba006 ay ne güzel olmuş bayıldım takı yastığı konusunda kararsızım altın uçmuş takan olur mu ki 🤣🤣🤣
Emines443 Deletedmom27362 tabi o da var hamilelikte qgir gecen kolah gecen cok sukur hafif gecti benim ama kendi ellerimle yapqbilicegim bir ani olsun istedim hatirq gibi
Denal Deletedmom27362 makrome_antalya07 güvenilir mi bilmiyorum çiçek sepetinde de var buarada ben kendim kasnaklı olanları begendigim için makrome düşünmedim sizde alirsani begenirseni lütfen yazın bana