Arkadaşlar merhaba ikinci hamileliğim 32+3teyim. İlk hamileliğimde hiçbir şeyden tiksinmemiştim. Ama bu hamileliğimde çay kahveden tutun da tavuk soğan sarımsak çerez ve aklıma gelmeyen bir sürü sebze yiyecek oldu ve hala hiçbirini yiyemiyorum. İlkte böyle bir şey yaşamadığım için çok tecrübesiz kaldım. Tiksinme sorunu yaşayanlar doğumdan sonra geçiyor mu normale ne zaman döndünüz? Bazıları hiç geçmediğini söylüyor bu da beni fazla ürküttü çünkü hiçbir şey yiyemiyorum çok yoruldum bu durumdan..

Hamilelikte tiksindiğimiz yiyeceklere hassasiyet doğumdan sonra geçiyor mu?

Evet 🥰
Hayır 😥

Ben etten tavuktan ve salçalı olan her şeyden tiksinmiştim özellikle tavuktan, 4. Aya girdiğimde hepsi geçti sadece tavuk kaldı, şimdi tavuk da geçti. Her şeyi eskisi gibi yiyip içebiliyorum

Kuru Fasulye pilav aşığı biriydim ama oğlumda pirincin her türlü halinden tiksindim ondan sonra sadece misafirliklerde filan ayıp olmasın diye azıcık yedim halada yemem ama oğlum pilav aşığı

İlk gebelikte açlıktan ölüyordum doğuma kadar kustum ve mide yanması yaşadım. Bu ikinci gebelik 15 haftalık daha düzene girdi. Değişiyor canım. Normalde 3 aydan sonra düzene giriyor ama bazı annlerin doğuma kadar uzuyor. Dönersen tiksinmiştim adına tahammülüm yoktu. Doğum yaparken o acıyla doktora sürekli buradan çıkayım döner yicem diyip durdum. Daha doğum yaparken geçti tiksinme 😂

Deletedmom62627 tavuk sadece döner şeklinde yiyebiliyroum asla pismiş fırında yiyemem 15 haftalık ama hala haslaninca tiksiniyorum

emineakt bende de tam tersi oldu ilk hamileliğimde 8 ay bulantı ve kusma ile geçti. Bunda ise ilk üç ayda geçti bulantı ve kusmalar.Bazı şeylerdeki o bulantı hissi geçmeyebiliyor ilk hamileliğimi hatırlayıp midemi bulandıran şeyler var ama genel olarak geçiyor.Sizinki de geçer inşallah.