Ozlem1492 Evet 13+4 olduk bugün cinsiyet partisinde kızım olacağını öğrendim doktorum arkadaşıma net bir şekilde söylemiş 🥰 İsim konusunda çok kararsızız Eylül Başak düşünüyorum farklı isim önerisi olan var mı? 🤰♥️
1616omur Ozlem1492 seçtiğiniz isimler çok güzel ve sızın ıcın anlamı olan ısımler 🌸 7 günlük bı Kızım var. İsmini ömür ilay koyduk 🌸
Ozlem1492 Mrv1007 Sizin seçmiş olduğunuz isim de gayet hoş ve güzel 😍 Eşimle Eylül ayında tanıştık Eylül de hamile olduğumu öğrendim aynı zamanda Başak burcuyum 🖤
TazeAnne06 Benim cinsiyet için çok erken ama kızım olursa adı zehra olacak 😇 tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
SafaMerve TazeAnne06 zehra koyma bence ne kadar zehra varsa hepsi ilk kocasından boşandı mutsuz oldu çocupuylayken 2.kez evlendi. 4 5 tane zehra tanıdım hepside aynı kaderde. Mesela ne kadar hacer tanıdıysam onlarda hep önce kaçtı evlendi sonra üstlerne kuma geldi. İsimler kaderi etkiler. Mesela ne kadar fatma ve elif tandıysam hep hayatları zorlukla geçiyor engelli işlerle ilerleyemeyen şekilde ve ne ladar emine tandıysam hepsi de önce fakir sonra orta halli maddiyata kavuştu. Yani zehra bende cok sevmştm göbek adı bile koymak istemedim. O sebeple. Canım kötü niyetle söylemedim
Emines443 Ya bende Eylül Ada düşünüyordum kızım olursa hayirlisi hep bu isimler karsima cikiyordu burda da cikti o isim kulagima cok hos geliyor🥰
TazeAnne06 Ozlem1492 eşim istedi rahmetli ablasının adı ben de beğendim söyledikçe kulağa baya hoş gelmeye başladı ♥️♥️
ipekveatlas kız kardeşimin ismi eylül, ben eylül doğumluyum ve başak burcuyum cok severim bu ismi.. o yüzden kız kardeşime koyduk. aşırı uysal akıllı zeki ve uslu bi çocuk 🧿 sarı maviş bi kız seninde öyle bi kızın olsun🥰
Ozlem1492 ipekveatlas EŞimde sarışın yeşil gözlü , bende beyaz tenliyim 🥰 Benimde burcum başak Eylül de doğdum Eylül’de hamile kaldığımı öğrendim Eylül de eşimle tanıştım anlamı bende çok fazla ♥️
Ozlem1492 Merve_kucuk Miray da evet güzel isim ama yakın akrabalarımın çocuklarının isimleri de hep Miray, Umay , lina falan o yüzden miras tercih edemiyorum ama gayet hoş ve güzel bir isim 🥰
Ozlem1492 1616omur AA çok güzel bir isim etrafımda daha önce duymamıştım uzun ömürlü olsun sağlıkla büyüsün ♥️