Ahmetinannesi25 Kubranunoglu Allah izin verirse Ahmet mete ya da Ahmet asaf olsun istiyoruz değişmezse
Bebegimveben0666 Kubranunoglu yiğit emir dusunuyoruz allah nasip ederse omerde guzel esimde cakir ve emir ismini begeniyor
hamisanne_63 Kubranunoglu bana kalsa çoktan koymuştum da eşim istemiyor benim istediğim ismi bende onun istediğini istemiyorum 🤣 tabiki de listem var ama karar veremiyorum istersen fikir amaçlı yazabilirim 😀
hamisanne_63 Kubranunoglu Mirza Hazar Civan Ali Mervan Mahir Yiğit Deniz Ediz Renas Aras Mete Ensar Hazar ismini cok istiyorum erkek olduğunu öğrendiğimden beri eşim de Adar olsun diyo😒 hergün isim yüzünden tartışıyoruz bakalm kim kazanacak 😅
Rky_ayaz 34 haftalik olduk bizde hala netlestiremedik 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ Ilk oglum ayaz Simdi Allah in izniyle ikinci oglum olacak Aybars Atlas Ayberk Erman Baran Eray Berkay Mert Gibi gibi isim listemiz var ama bir turlu secemedik bakalm ne zman netlestiricez 🤣🤣🤣🤣
irem16 Kubranunoglu benimde oğlum olacak ilk başta yekta çok istiyordum ama anlamı iyi değildi yağız eşim istedi hoşuma da gitti sonra rüyamda arden koyuyordum ne alakaysa hiç aklımda yoktu ama yağız koyacağız inşallah