Seydanuurr4 Kızlar sabah kadın doğuma randevum var bi sorum olacak ilişkide bulunduk 1 haftadır yumurtlamama 2 gün kadar var eğer ilişkide bulundugumuz zaman olayında döllenme olduysa doktor Alttan bakınca anlar mı döllenme olduğunu ya da yumurtlamam ne zaman olduğunu ?
Seymanurgun Seydanuurr4 eğer yumurtlama takibinde yani adettliyken doktorunuz yumurtaları gördüyse catladiginı da görür normal mi muayene yok sa dediğim gibi yumurtlama takibi mi sizinki. Döllenmeyi göremezler.
BMelek Seydanuurr4 hayir dollendigi veya hamile oldugunu anlamaz catladigini ve yumurtladigini anlar sadece
BMelek Seydanuurr4 hayir olmaz hamileykende gerek gordugunde doktor bakiyor zaten altan hem vajinal hemde enfeksiyon icin
Deletedmom15262 Sadece folükul sayımı usg ile boyutunu ve çatlamayı tespit edebilir 🌸döllenmeyi göremez kızzz dışardan embriyo oluşumu takibi olsa olurda, alttan nokta kadar şeyi nasıl görsün iki gözümün çiçeği🤗🌸🌸💓
Seydanuurr4 Deletedmom15262 ay bilmiyorum ilk defa gidicem sonuçta alttan muane yaparsa döllenme de olduysa ondan korkuyorum yani 🤷♀️🥺
Deletedmom15262 Seydanuurr4 yok canım benim korkma hatta bazen doktorlar bazı gebeliklerde bazı durumlardan dolayı alttan bakar sorun olmaz sen rahat ol muayaneni ol kuzum 🌸