Minnakkurabiyeveannesi27 fundadncc inanmayacaksınız belki ama ilk hareketlerini 10. Haftada pıt pıt şeklinde hissettim ve herkes bağırsak hareketi dedi tam olarak 16. Haftada hissetmeye başladım şuan 23+5 maşallahı var Paşa’min 🥰
babypoemnur Gzmlerce bende ilk başlarda öyle tekme şeklinde değil ama karnıma bakınca böyle atışını hissediyordum şimdi kafası nerde ayağı nerde biliyorum artık çok şükür 🥰
Gulcansckn fundadncc Aynen canım 4. Gebelik olduğu için daha erken anlıyorsun/hissediyorsun kıpırdamaları 🥰
YeninesilAnne fundadncc ilk gebeliğimde 22. Haftada hissetmiştim. İkinci daha erken hissedilir demişlerdi ama şu an 18+2 deyiz daha herhangi bir tekme hissettiğim yok. O günü heyecanla bekliyorum 😍☺️
Hellomommy fundadncc ilk gebeliğim olmasına rağmen 16+5. Gün gece hareketini hissettim, çok heyecanlandım 🥰
Nurtnnn Bir hafta boyunca sanki kasıklarımda kelebek çırpınması gibi şeyler hissettim 16+5 te videoya bile yakalamıştım 😇
Esra_derin fundadncc fundadncc ben 16 da hissetmiştim, önce barsak hareketim mi diye düşünmüştüm ama sonrasında hareketlilik artınca emin oldum, ilk gebeliğim😊😊😊
Crnnn7 Tugbisderler valla bilmiyorum doktora da sordum gayet iyi dedi sinirim bozuluyor çok az hissediyorum kilosu gelişimide tam küçük falan da değil ben de kilolu falan da değilim çok kafama taktım ilk de bakalım bekliyorum daha büyüsün belki daha çok hissederim diye …
zehraglbhr Ben 12.haftalarda hissediyordum ama bağırsak hareketlerimi bilmiyorum ayırt ediyorum ilk hamileliğim şu an 14 haftalığız sabahları kayma gibi şeyler oluyor acaba hareketleri onlar mı
Berivanalkan04 zehraglbhr canım karnimda birşey gidip geldiğini hisediyorum sabahları yada akşam dinlendigik zamanları ikinci gebeliğim o yüzden daha net anlıyorum