babypoemnur fundadncc 18 haftalık olduğumuz günün sabahı hissettim ilk hamileliğim ve yarın 26 olacağız Allahın izniyle o günden beri yerinden durmuyor MaşAllah 😂🤭
babypoemnur Gzmlerce evet ben 5 gün üst üste hep aynı saatte hissettim daha sonra 2 gün hissetmedim o günden sonrada bu zamana kadar her gün hissettim
Eke fundadncc fundadncc 15 haftalıktı duvara birsey yaslandı dokundum birazcık durdu kaçtı. Çok tatlıydı tam göbek bölümünde sagda çok heycanlıydı ya😇😇😇 oturdum agladım 😂
Tugbisderler Crnnn7 25 haftada 3 günde bir hissetmek biraz garip değil mi 🤔 ben 20. Haftada hissettim ve her gün hissediyorum hatta emin olmak için doktoruma da sordum evet bebek hareketleri dedi
Crnnn7 Tugbisderler valla bilmiyorum doktora da sordum gayet iyi dedi sinirim bozuluyor çok az hissediyorum kilosu gelişimide tam küçük falan da değil ben de kilolu falan da değilim çok kafama taktım ilk de bakalım bekliyorum daha büyüsün belki daha çok hissederim diye …
Beyzan738 fundadncc Ben notlarima da kaydetmiştim😍28 Ekim 17+5 haftalık ilk belirgin hareketini elimle dokununca hissetmiştim ağlamıştım çok bambaşka bi duygu Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi inşallah 🤲🏼🤲🏼💙
Zeyy0307 fundadncc 17. Haftamda bişeyler pıt pıt ediyordu ama çok ayırt edemiyodum 23. Haftamda net olarak ayırt etmeye başladım 💙
Seross10 fundadncc sonra damar atımı gibi olmaya başladı şimdi karnım şekil değiştiriyor 33haftalık olduk 🥰
Gulcansckn fundadncc Aynen canım 4. Gebelik olduğu için daha erken anlıyorsun/hissediyorsun kıpırdamaları 🥰
Elmas94 19+0 ‘ da acabasız ilk net hareketini hissettim. Sonra hiç durmadı kızım 🌸🙏🏻 Gün geçtikçe daha hareketli oluyor…
damlaakgn fundadncc 21 de hissettim pıt pıt bısey vurur gıbıydı sımdı 29. Haftamdayım delı gibi vuruyor hıc durmuyor 😂 yaramaz oğlum sımdıden o kadar güzel bir his ki