[silindi] Melikeakarsu ben de sürekli hamburger ve pizza istiyorum, yedikten sonra da bir daha fastfood yemicem sebze yicem sağlıklı beslenecem diyorum taaki bir sonraki pizza veya hamburger krizime kadar 🤣🤣👍
hamisanne_63 Gulsurmeli offf ben cok severim çiğ köfte 😍 hatta etli çiğ köfte bile yedim birkaç kez dayanamadım doktorum kesinlikle yeme demişti ama 🤭
Aslhn12 Aynı durumdayız böyle bol soslu tavuk döner çekiyor canım bak yine çekti yarın gidip almam lazım 😌
Melikeakarsu Aslhn12 eşimi aradım işten çıkmadan alsın diye daha ben konuşmadan yine donermi diyor 😂😂oda artık çözdu olayı
Melikeakarsu Bernako bak şimdi tavuktan bende tiksinmisim hala yiyemem ama dönerin içinde yiyebiliyorum ama haşlanmış olsun firinda olsun yiyemem tavuk 🤢
[silindi] Melikeakarsu gebelikte sağlıklı beslenme zor bence, sonuçta hamilesin canın ne çekiyorsa onu yemelisin
Gulsurmeli hamisanne_63 Ay şifa olsun bebişe kilo olsun cidden çok seviyorum bende ama etli normaldede pek sevmem 😁
Melikeakarsu [silindi] yanı her gün sebze yemek zorunda değilim canimin çektiği şeyleri yesem nolcak ki 😇