ahenkk_1224 RabiaKaratas RabiaKaratas buhar makinasi vardı minik. İçine yag damlattilar bir meyvenin yağıydı eger yanlış hatırlamıyorsam. Çok stres yapmıştım beni rahatlatsın diye yaptılar. Rahatlatıcı etkisi oldu.
balbocegim27 Ryhnmhmtuna 20 temmuz 16.06 da doğumumum oldu sezaryen 22 si öğlen taburcu olduk doktor çıkmak istiyomusun diye sordu bu günde kalabilirsin dedi ben çıkmak istedim diyet yemekleri geliyordu ve yemekler berbatti eve gelip karnımı doyurmak için çıktım
Ryhnmhmtuna balbocegim27 2 gün kesin kalıyoruz o zmn oğlumu babasına emanet etcem de yine de içim rahat etmiyo işte o yüzden dedm belki 1 gün kalırız sağlık olsun. Teşekkür ederim cevabınız için Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏
MelSer 35SD28 evet doğum yaptığım gün doktorlar çok yoğun olduğu halde iç dikişi doktor attı. dış dikişi ebeler attı. hemde estetik dikiş bi problem olmadı. Neden ebenin atmasından çekiniyorsunuz ki ?
EeeA Sehır hastanesınde dogum yapanlara bısey sormak ıstıyorum dogumdan hemen sonra hasta bezı kullandırmıyolarmıs dogumdan hemen sonra ne kullandınız @Mom54544 @tugbadugan0000
Mom54544 EeeA hemşire taktı zaten orda servise geçince de 1 2 saate üzerini değiştirip normal ped takabilirsin dedi normal ped taktım çok fazla bı kanamam olmadı Depend öylece elimde kaldı
alparslanannesii1661 EeeA 23 kasimda dogum yaptim depend yasak dendi bebegin bezini kullandırdilsr bana sonra normal ped e gectim
tugbadugan0000 EeeA evet kullandirmiyorlar, normal ped takabilirsin, deepend dikişlere denk geldigi icin onu kullanma dedi, ilk ped taktım ama daha sonra deepend kullandım zaten hemşire goremezdi 😂 cunku kananam coktu
Selcann 35SD28 ilk dogumumu başka hastanede yaptım ebe attı dikisimi vs ebeler bunun için zaten. Sadece şehir hastanesine özgü bisey değil. Doktor doğumdan sonra çıktı ertesi günü gelip kontrol etmişti dikislerimi.
35SD28 Selcann teşekkür ederim anladığım kadarıyla öyleymiş. Şehir hastanesine özgü diye sormadım. Orada doğum yapan arkadaşlar sizinde mi bu şekilde oldu diye meraktan sordum. Nasipse orada doğum yapmayı düşünüyorum.