Anneyim42 33 haftalık hamileyim 2 kişi karnın inmiş dedi de sanki korktum gibi normali kaçıncı haftada iniyor
Belacivciv Anneyim42 Bana 32. haftada dediler inmiş diye şuan 37+2’yim. Kanala 36. haftada girdi ama bayadır baş aşağıydı ondan öyle gelmiş olabilir insanlara🤷🏼♀️
Neslihan3866 Anneyim42 benimde 33+2 banada göbeğin inmiş dediler. Gogusunun altından 4 parmak aşağı inerse kanala girer diyolar öyle.bir söylenti var. Ama benimki makat geliş şuan
Emir1011 Kızlar ben bunu ebeye sordum ilk hamilelikte hemen inebilirmiş 30 haftadan sonra ikinci grbelikte doğumdan 1 2 gün önceye kadar inmezmiş normalmiş yani😊
Dogalanne Emir1011 aynen öyle oldu üçüncü hamileliğimde sağlık ocağındaki dr kızdı haftan dolmuş çocuk hala tepede ne zaman doğuracaksın,nasıl böyle rahatsın dr a git deyip korkuttu.Bebiş ertesi gün doğdu.👊🏻Hiç belli olmaz kimi önceden kimi bir anda..
Derin0712 Anneyim42 bnde 34 haftaligim normalde gobek deligim karsiya bakiyordu bugun dusta fark ettim asagi bakiyor bebegimde resmen vajinaya dokunuyor idrar torbamla oynuyor ayaga kalktikca cisim geliyor cati kemigi sanirsin kirik
YeninesilAnne Anneyim42 ilk gebeliğimde doğum anında bile göbeğim inmemişti 🤭 zorla bastırarak bebeğimi dogurtmuslardı. Şimdi kısmetse ikinci olacak bakalım bunda da aynı şeyleri Yaşar mıyım bilemiyorum
Emir1011 Dogalanne ay deli ederler insanı ne biçim bir üslup bu ben anlamıyorum 😑benim de 2.gebeliğim canımm hala inmedi 37 haftalıgım napim yani inmezse dimi😁
Sekerfasulyesi Anneyim42 ödemeniz falan var ve azalmışsa da öyle geliyor, benm de 30.hafta gibi inmiş dediler ama Bnce şişliğim indiği için insanlara öyle geldi 😂