Sny3838 Göbeğimde çatlama oluşumunu önlemek için biooil yağ ve Dalin in bebek yağını kullanıyorum. Önceden birşey olmuyordu ama şuan göbeğimde alerji oldu galiba kırmızı kırmızı benek benek birde kaşınıyor daha önce böyle olan oldu mu 🙄
AdenEva Sny3838 bende aynı ikiliyi kullanıyorum bi bio bi dalin elime hangisi geçerse onu sürüyorum. Acaba çatlamaya mı başladı göbeğiniz kaç haftalıksınız. Çatlaklar da yeni oluşurken kırmızı pembe falan oluyor ya
Piraye2021 Sny3838 bende oldu acile gittim karaciğer enzimlerine bakıldı, cildiye ye yönlendirdi ora krem ve ilaç verdi bazı tavsiyelerde bulundu. Mustela çatlak kremi kullanıyodum sürdüğüm yerler ve yedirirken temas eden kol içimde olmuştu.
Sny3838 AdenEva 25 haftalık oluyoruz yarın öyle çatlama gibi değilde minik kırmızı sivilceler gibi oldu
Sny3838 Piraye2021 o zaman bende bir doktor ile görüşelim 🙄 Abartılacak kadar degil ama kaşınıyor yani
Piraye2021 Sny3838 tedbir her zaman iyidir, en güzel sonucu doktor söyler kafanız rahat eder. İnşallah çabul geçer geçmiş olsun 🙏
Burcudag01 Gebelikte pupp olmus olabilirsiniz bende de oldu 28 hafta icinde doktora gittim ama uyutmuyordu beni karnim bacaklarim isilik gibiydi doktora görünün derim